ARKADASLAR GİLERA RUNNER 2005 MODEL MOTORUM CALINDI.
BU MOTORLARIN İMMOBİLİZERLARI KIRILIYOMUŞ VE KULLANILIOMUS BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN CEVAP VERSİN.
TEŞEKKÜRLER
ARKADASLAR GİLERA RUNNER 2005 MODEL MOTORUM CALINDI.
BU MOTORLARIN İMMOBİLİZERLARI KIRILIYOMUŞ VE KULLANILIOMUS BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN CEVAP VERSİN.
TEŞEKKÜRLER
Çok geçmiş olsun dostum umarım bir an önce bulunur motorun allah milletin malına gözünü diken ve insanların emeklerini bu kadar adice çalan insan dışı insanlardan uzak tutsun hepimizi...
kırılıyomuş ve kullanılıyomuş demekle ne anlatmak istedin ve geçmiş olsun arkadaşım İnşallah bulunur böyle adamlar ne yazıkki hala var Allahından bulsun umarım bulunur ve cezasını çeker
MaXwELL
tüm immobilizer Lar kırılır parçayı değiştirdikten sonra sen, tabi parçayı sana satarlarmı bilmem,
eğer işi biliyorsanız immobilizer engel değildir yalnızca olay anında işlemi uzatır veya olduğu gibi makinayı götürüp sonra immobilizeri iptal ederler.
araçta immobilizer olması caydırıcıdır ancak yeterli değildir, kısa süreli parklarda güvenli olabilir ancak motorunuz uzun süre gözden uzak bir noktada kalıyorsa hırsız için engel teşkil etmez.
kilidiniz itina ile kırılır motor sessizce uzaklaştırılır ve işin ehli kişilerce immobilizer devre dışı bırakılır.
sakın ha kontağı darbe görmüş veya immobilizeri iptal edilmiş bir motoru iyice kontrol etmeden satın almayın.
YAŞAMAYI SEVİYORUM!!!!!!!
mpank
oohhh hocamgeçmis olsun yaa sen calıs cabala motor almak icin ugras motor calınsın ısmı bu mılleti allah bıldıgı gıbı yapsın
allah bıldıgı gıbı yapıyoda bu dunyada degıl o yuzden bu dunyada ıs bıze dusuyor.bu mılleti allah bıldıgı gıbı yapsın
caldırmıycaz, calımnanı bulacaz, calanı cezalandıracaz, calıntı mal satın almayacaz.
YAŞAMAYI SEVİYORUM!!!!!!!
mpank
buyurun adamlar acık acık "immobilizerli aracları çalıştırırız anahtar yaparız" diye reklamda yapıyorlar
Immobilizer anahtarda çözüm kaynağınız xxxxxxxxxxxx
Türkiye�de ilk kez bilgisayar teknolojisine dayalı özel yazılımlar ile dilediğiniz marka ve model otomobilinizin immobilizer anahtar sistem tasarımını ve şifreleme işlemlerini xxx xxxxxxx gerçekleştirirız.
Anahtarımı kaybettim.
Immobilizer anahtar nerede yaptırılır ?
Eski immobilizer anahtarımı iptal edip mekanik ve elektronik olarak şifrelemek istiyorum.
Kumandalı anahtar yaptırmak istiyorum.
Elektronik beyinde sorun var.xxx xxxxxx ile tanıştıysanız bunları düşünmeyin :
diye birde açık açık reklamını yapmış adam.çalan hırsızlarda yaptırırsa ne olacak ????hiç bir önlem hırsızlara karşı çözüm değil..her zaman emin olmadıgımız yerlere motorlarımızı park etmeyelim...
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Bugun gözümün önünde 2004 runnerımı çalmaya çalıştılar. Dükkandan dışarı bir baktım birisi benim motorun yanına çömelmiş bişiler yapıyor dışarı fırlamamla kaçması bir oldu az ileride motorlu birisi bekliyordu kaçtılar. Motoru çalamadı ama kilit yeri darmaduman oldu kendi anahtarım oturmaz hale geldi Allah hepsinin cezasını versinnn
geçmiş olsun arkadaşlar, galiba hırsızlar gilera runner lara dadandı. 2 arkadaşımızında motorları aynı marka.
olaylar nerde oldu, birde motoru çalınan arkadaş plaka verirse belki siteden biri görür polise haber verir.
kısacası bunlar şerefsiz arkadaşlar bak yaaa moralim bozuldu şimdi
MaXwELL
Allah böylelerini bildiği gibi yapsın milletin alın terine göz dikenlerin gözü çıksın
ERASER WİLL COME BACK
Benim olay 4.levent mayadrom orada oldu çalmaya çalışanlar iki kişiydi arkada enlemesine geniş çantalı ybr cgl veya twister tarzı bir motordu. İşin garip tarafı motoru bıraktıktan sonra 3 yada 4 dak sonra adamı gördüm kesin trafikte takip etmeye başlıyorlar herkes daha dikkatli olsun arkadaşlar...
abi ikinizede büyük geçmiş olsun.... inşallah motoruna tekrar kavuşursun...
bu insanlar grup halinde dolaşıyorlar bir şeyi gözüne kestirdikleri zaman affetmiyorlar....
geçen sene dükkanımın önünden bisikletim çalındı.... olaya bakın... bisiklet dükkanın önünde duruyor... 10 dak içinde yok oluyor.... çıktık baktık bisiklet kayıp.... ama çalanları bir yakalarsam........................................ ....
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Umarım motorunu kullanılır bir biçimde bulursun ve çalanlar da yakalanır.
Aslına bakarsanız hırsızların pek suçu yok gibi, çünkü ben onları psikolojik rahatsızlar olarak görüyorum. Hastalar yani, çünkü motorları çalıp akşamları yemiyorlar, onlardan bunu talep eden şerefsizler var. Asıl o orosp. çocuklarını yakalamak lazım, birileri o motorları almasa parçalarını talep etmese hırsızlar çalıp ne yapsın
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
geçmiş olsun dostum umarım bir an önce bulunur
:bounce: 0546465246900
ya bunun gibi o.ç. yuzunden motor buyutmeye korkuyorum..ben alınterımle motorumu buyutecem adamlar goturecek..kımse ıcıne sındıremezkı..
ayrıca gecmıs olsun arkadasım.. o hırsızlar yaklayıp kafasını ucuracan bak bakıyım bı daha o ulkede hırsızlık oluyomu...
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)