Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İMMOBİLİZER

REKLAM ALANI
    Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Hocam inşallah motorun tez zamanda bulunur. bu işi yapanlar harbi o.ç. ki polis de payını alıp susuyor zaman zaman... ülke ülkelikten çıkmış sen git canını dişine tak makina al bir iki kanı bozuk şerefsiz çalsın
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    ben sun bılır sunu soylerım ; CaYdIrIcI CeZa YoK
    Yeni yine yeniden

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Bence İyi bir ispanyol zinciri bulmak gerekiyor. İspanyol çeliği oksijen kaynağı ile kesilebiliyor. Tabii hırsızcıklar oksijen kaynağı filanla gezmiyorlar... İspanyol zincirine Bir hortum geçir. Ucuna da sağlamından çelik bir asma kilit, aman haa o döküm kilitlerden olmasın bir çekiç darbesi ile asılıyor. Bu zinciri direk gibi sağlam bir yere ve motorun çatısına bağla. Kilidi de havada ve ters bırak. Bir de 40 50 YTL'lik kaliteli alarmdan taktır. Birde Eğer frenlerin Disk frense disk kilitlerinden tak... Motoru uzun süreli bir gece filan gibi bırakacaksan ücra yerlere değil, Taksi durağı önü, veya 24 saat açık mekanların önünde bir yere bağla, oradakilerle biraz muhabbet et seni tanısınlar... O zaman nah çalarlar motoru... Çalarlarsada çevre kalabalık olduğundan bulunması iz sürülmesi kolay olur. Yada durumun iyiyse Macellan gibi markalar var yön bulmaya yayardığı gibi motorun çalıştığı sürece sinyal gönderir. Nokta tesbiti yapabilir ve internetten motorunun nerde olduğunu tesbit edebilirsin.Benim bildiklerim bu kadar... Ben motorumu her gün evin salonuna alıp sabahta çıkarıyorum. Yani gözüm hep üstünde motorun. Tatil sitesinde de geceleri bekçilerin oraya park ediyorum. 24 saat güvenlik var sabahları da bekçi arkadaşlara çay servisi yapıyorum geçinip gidiyoruz. Park ettiğiniz bölgelerde sosyal olun sizi tanısınlar o zaman hırsızların işi zor....
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Arkadaşlar Bu Motor 1 Yil önce çalinmiş!!!!!!!!!!!!!!!
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler