çalıntı olduğu sanılan bi motor daha
Reklamlar
-
arkadaşlar çalıntı motor duyurularını okuduktan sonra 2 gündür burda bi motor görüyorum yamaha rx 115 kırmızı renkte yanılmıyosam deli gibi kullanıyolar ve plakasını sorguladığımda sahte
üzerinde 27 ud814 plaka war ama wosvagen kamyonete ait çıkıyo bilgilerinize
Reklamlar
-
maximum33 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çalıntı motor duyurularını okuduktan sonra 2 gündür burda bi motor görüyorum yamaha rx 115 kırmızı renkte yanılmıyosam deli gibi kullanıyolar ve plakasını sorguladığımda sahte
üzerinde 27 ud814 plaka war ama wosvagen kamyonete ait çıkıyo bilgilerinize
E kardeş polise bildirsene. buraya yazıyorsun hoş güzel ama bu işi devlet organları çözmeli. Değilmi?
Hyosung gt250 düşünüyorum.
-
sen herhalde başka bi ülkede yaşıyosun ilk gördüğüm trafik polisine anlattım olayı senın mı motor dedi
ben az söyliyim sen çok anla
-
Yinede polise olmadı savcılığa bildirmek gerekir
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Kontgerilla:bugün motorun fren muyanesini yaptırdım, ocak vergisiyle beraber 85 ytl tuttu,
vergi dairesinde benim motor yine bir araba cıktı 92 model seat ibiza oldu bu sefer,üstüme alırkende toyota olmustu
Bu konuşma bu forumdaki arkadaşımla aramızda geçen diyalog.Bu o motor çalıntıdır demek anlamına gelmiyor bilginiz olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Arkadaşın biri çaldırmıştı siteden...Ama ili neresiydi bilmiyorum.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ben bu düzenin tekerine çomak sokayım...
-
yanlış hatırlamıyorsam motorunu çaldıran arkadaş gaziantepteydi yani 27 pilaka ve kırmızıydı çok eminde konuşmak istemiyorum bilginize
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Arkadaşın biri çaldırmıştı siteden...Ama ili neresiydi bilmiyorum.....
Gaziantep den mavi 115 di halen ariyoruz motoru..
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
arkadaşlar çanınan moturu bulmak la ilgili bilgileriniz varsa bana yardım cı olurmusunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
resmini eklicem de yapamadım .honda cbf 150 kırmızı zenon lu var çızıyi bile yoktu
-
beyler lutfen su motrlarınıza en az 2 kılıt takın ve ısık dıreklerıne bağlayın .( BENCE )
-
HaYaBuSa_35 adlı üyeden alıntı
beyler lutfen su motrlarınıza en az 2 kılıt takın ve ısık dıreklerıne bağlayın .( BENCE )
ozamanda lastikleri patlatırlar sinirlerinden
-
arkadaşlar ben motor almak istiyorum.her kafadan bir ses çıkıyor.yıllar önce bir iki kere motor kullandım.birde ehliyet alırken.önce 125 lik alayım dedim.sonra çapır kara veremedim.motorcu bir arkadaşımda super touring 600 cc al dedi.ne yapacağımı şarırdım ne yapmam lazım.
-
abdullah_03 adlı üyeden alıntı
ozamanda lastikleri patlatırlar sinirlerinden
Arkadasım ozaman ya branda orteceksın gızlı fala gozukmıcek ( araba arkaları yanlaır) v.b gıbı yerlere koycaksın veya lastıklerımı patlatırlar dıye bağlamıcaksın kaçırcaklar
-
nightmarvel adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben motor almak istiyorum.her kafadan bir ses çıkıyor.yıllar önce bir iki kere motor kullandım.birde ehliyet alırken.önce 125 lik alayım dedim.sonra çapır kara veremedim.motorcu bir arkadaşımda super touring 600 cc al dedi.ne yapacağımı şarırdım ne yapmam lazım.
burayla ne alaka arkadaşım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
calınan kısı ıcın uzgunum.. cok kötü bişey yaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)