Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

calıntı motor duyurusu

REKLAM ALANI

2006 model mondıla 150 re model motor calınmısdır 41 r 1757 plakalı bordo grı renkde butun motorcu arkadaslara duyrulur goren yada duyan olursa lutfen arasınlar http://www.mondialmotosiklet.com adr de motorun resmı vardır arkadaslar rıca edıyorum goren olursa haber versın tlf numaram 0536 769 81 16

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    geçmiş olsun..

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Geçmiş olsun umarım bulursun motorunu
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

arkadaslar goren duyan olursa lutfen haber versınler polıse veya bana hepınıse sagolun oncelıkle yalova tarafındakı arkadaslar korfezden calınan butun motorlar yalovadan cıkıyormus

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı kocaeli_25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2006 model mondıla 150 re model motor calınmısdır 41 r 1757 plakalı bordo grı renkde butun motorcu arkadaslara duyrulur goren yada duyan olursa lutfen arasınlar http://www.mondialmotosiklet.com adr de motorun resmı vardır arkadaslar rıca edıyorum goren olursa haber versın tlf numaram 0536 769 81 16
    kardeş sana dünde söyledim plakan emniyette geçmiyor eminmisin plakanın doğru olduğundan..?

Trafik Genel Müdürlüğü Plaka Sorgulama Sayfası için tıkla

karde emınım adım gıbı ruhsat bende yapa bılsem ruhsatın resmını koycam 41r1757 bordo grı renkde mondıal 150 re model plaka sorgulamada trafıkde cıkmıyor dogru bende bakdım ama plakam bu yardımcı olun arkadaslar

arkadaslar haberı tazelım ben unutulduk yaw mondıal 150 RE model bordo gırı scotor motor calınmısdır 41r1757 plakalı gorenler lutfen haber versınler serseri_dadas_25@hotmail.com msn adr veyada polısede haber vermelerı rıca olunur
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa, Vatandır.

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    ah canım kardeşim inşallah bulunur motosikletin yazılacak çok şey var ama işte.......canın sağolsun allah(c.c)büyük bulamasanda daha iyisi nasip olur sana sıkma canını.
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    geçmiş olsun inşaalha bulunur
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Geçmiş olsun umarım bulursun...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

arkadaslar aranızdan hıcmı goren olmadı ya bu motoru bana en cok koyan yonude halen parasını oduyor olmam arkadaslar 41r1757
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa, Vatandır.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yine mi motor çalındı Geçmiş olsun kardeşim ; hemde bizim ordansın
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler