Istanbul'da bugün çalıntı olduğunu sandığım plakasız sarı Arora scooter'a rastladım... Eğer varsa resimlerini yayınlicam. Çünkü çalıntı değilse sahibine ayıp olacak. Bir yanlışlık varsa şimdiden sahibinden özür dilerim.
Istanbul'da bugün çalıntı olduğunu sandığım plakasız sarı Arora scooter'a rastladım... Eğer varsa resimlerini yayınlicam. Çünkü çalıntı değilse sahibine ayıp olacak. Bir yanlışlık varsa şimdiden sahibinden özür dilerim.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
duyarlılığını takdir ettim arkadaşım.
herkes enin gibi olsa!
[RIGHT][B][I][SIZE="2"][COLOR="Silver"]..[COLOR="Gray"]::[COLOR="DimGray"]TO[COLOR="Black"]L[COLOR="DimGray"]GA[COLOR="Gray"]::[COLOR="Silver"]..[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/RIGHT]
Teşekkür ederim...
Adam yanımda durdu , baktım plaka yok;
-"Plaka nerde" dedim
-"Yeni aldım plaka çıkartıcam" dedi
Baktım baktım motorun yenilik hali yok hiç , bayağı bayağı kullanılmış
-"Yeniye hiç benzemiyor" dedim.
Adam bagajdan çıkarıp evrakları gösterdi. Ben yine de inanmadım Gizli gizli resmini çektim Sahibi kimse özür dilerim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Duyarlılığın güzel, De ben bişi anlamadım adam sana belgeleri gösterme ihtiyacı niye duydu, Acaba harbiden çalıntımı diye insanın aklına gelmiyor değil walla.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
motorcu kardeşliği diye buna denir işte. teşekkürler arkadaş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)