arkadaslar icerenköy civarinda 34 tb9908 plakalı calıntı oldugu sanılan motor görülmüştür söylüyeyim dedim
arkadaslar icerenköy civarinda 34 tb9908 plakalı calıntı oldugu sanılan motor görülmüştür söylüyeyim dedim
Markası ne gördüğün özellik ne tam olarak nerde gördün? Bunları yazmassan faydası olmaz ki?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Evet hatta resim de koyabilirsin varsa.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşim Açiklayici Bilgi Verirmisin??????
evet bizin insanlarımız kaybolan motorlarını ancak model ve renginden hatta resminden tanırlar palakayı yazmaya ne gerek var duyarlılığın için sağol arkadaşım (güçlü motor).
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
arkadaslar motor gri renkte baya hırpalanmıs ama belki sahibide olabilir kusura bakmayin ama ban pek sahibi gibi gelmedi chopper motor arka stop lambaları kırık mars yok tu ayakla calıstırıyo ondan yani
Valla bende ilk defa duydum...Bedford motormu yapmış.....Tırnn tıırrnn...Amma çalışır şimdi o.......
Varsa resmi koysalar da baksak....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
41 r 1757 mondıla 150 re yer kocaelı bordo grı renkde motor calınmısdır herkese duyrulur gorenler lutfen arasın 536 769 81 16
slm arkadaslar demın d.bakırdan bırısıyle konustum bır hondfa cbr ılanı vardı dıkkatımı cektı fıyatı motor kırmızı cantlı repsol honda cbr 125 sahibiyle konustum bende alıcı gıbı 1500 ytl ındı sok oldum sonra ruhsat kayıp falan dedı bayagı konustuk agzından kacırdı motor ızmırden gelmıs ama 4 000 ytl almıs ama 3000 ytl vermıs 1000 ytl kaldıgından adam da ruhsatını vermemıs falan dedı ama ınandırıcı gelmedı eskı plakayı sordum soylemedı şase numarasını sordum adam tırstı (malum abım trafık polısı şase numarasından sorgulatacaktım : ))) )uzerıne kendı 1998 model eskı motor plakası takmıs kendısı ıtıraf ettı cbr caldıran arkadaslara duyrulur
Ahmet abi bu konuyu nerden buldunda hortlattın bee
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
polise haber verseydinya arkadaşım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
polısemı guldurme benı sizin bu işlerden habewriniz yok heralde polisinin önünde kaza yaptım arabama carptılar bana gitte anlaş napıcan tutanagı dedı gökhan valla hortlatmadım bılırsın motor bakıyorum nette aradım adamı sınra bana anlattı olayı buraya lınkı nasıl eklıycemı bılmıyorum ama www.sahibinden.com.a gırın honda cbr 125 yazın d.bakırdan numara ve lınk orda hatta motorun resmıde var ok
nasıl sorgularız arkadaşlar
sesimi duyan varsa cevap yazsın
sanırım linki bu?
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4613861
plakayı aşşağıdaki linkten sorfulatınca motoru bulamıyor zaten.
http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#
zaten plaka tr olmaması ayrı bir muamma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)