Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yeşil ninja ankara dan

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Ankaradan yeşil ninja motoru çalınan varsa , dün akşam üzeri gülveren asli mezarrlığı arkası Gültepe caddesinde üzerinde plakası falan olmayan 2 tane 17 18 yaşlarında (o motorun sahibi olmadığı her halinden belli) iki genç tarafından deli gibi binerken gördüm....

Az ilerde çevik kuvvet uygulama yapıyordu...Bildirdim hemen gittiler...Ama ne oldu yakaladılarmı bilmiyorum...

Yeşil ninja çaldıran varsa bu aralar çin çin deki o bölgede bir araştırma yapsınlar....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Süper paylaşım sağol abi.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Benim motoru çalan adamlar dı sanırım...Barındıkları yer bentderesinde ki ciğercilerin arkasındaki evlerden biri...Kahramanmaraşlı ymış kendisi..Adınıda hatırladım şimdi....Yusuf...

Bu bilgilere ulaştım ben ama motora ulaşamadım...Bunlar hayalet gibi adam..

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    of ya acidim sahibine allah kimsenin basina vermesin
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Bu arada immobilayzır'ı olan motoru nasıl çalıştıracaklar ki? Ancak beyin değişmesi lazım, araba değil ki bu beyin taşısınlar yanlarında Ninja'lar için.
    Onur Yollarda

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Adamların mesleği olmuş...Sadece motor üstüne ihtisas yapmışlar...Çok ciddi araştırmalar yaptım...

Sonuç derseniz eğer ben motorumu bulamadım..Alamadım...Sadece ben diil polis bile alamadı....

Şunu söyleye bilirim....Saçma sapan scooterlarla gezen tabi genelde 2 kişi oluyorlar bunlar Etrafta ne motor varsa araştırıp yerini tespit edip uygun zamanını kolluyorlar...

Motorunuzu evinizin önünde görünür yerlerde bırakmayın...
    Tek tavsiyem bu olur size...En önemlisi tabiii.....

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Polis'de bişey yapamadı deyince ben kaldım abi.Peki bulsa ne olacak bu arkadaş motorunu alamadıktan sonra?Ben yetkili birinin bunu suç duyurusu gibi algılayıp mutlaka gereğini yapmasını önemle rica ediyorum.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Hırsızlarla anlaşmak zorunda kalıyorsunuz genelde..
    Onur Yollarda

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hırsızlarla anlaşmak zorunda kalıyorsunuz genelde..
    Anlıyorum ama bu resmen ortalığı yaratıklara teslim etmek demek.Alp'in yazısında resmen kendi çabasıyla adamları tespit etmiş.Resmi makamların yapması gereken hırsızlık malı olduğu zabıtlarla tespit edilmiş bir malı hırsızın elinden almak.Eğer bunu yapmazsa mağdur olandan nasıl saygı bekleyebilirki?
    Oğuz

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polis'de bişey yapamadı deyince ben kaldım abi.Peki bulsa ne olacak bu arkadaş motorunu alamadıktan sonra?Ben yetkili birinin bunu suç duyurusu gibi algılayıp mutlaka gereğini yapmasını önemle rica ediyorum.

İstediğini yap....Olmuyor....Hırsızlık masası başkomseri belirli aralıklarla baskın yaptıklarını ama genelde silahlı çatışma yaşandığı için ekip kurmakta zorluk çektiklerini anlattı....

Zaten çalınır çalınmaz haşat ediyolar motoru tanınmasın diye...Bulsan nolacakki...Sadece için acır.....Binesin bile gelmez.....

Anlıyorum ama bu resmen ortalığı yaratıklara teslim etmek demek.Alp'in yazısında resmen kendi çabasıyla adamları tespit etmiş.Resmi makamların yapması gereken hırsızlık malı olduğu zabıtlarla tespit edilmiş bir malı hırsızın elinden almak.Eğer bunu yapmazsa mağdur olandan nasıl saygı bekleyebilirki?
    Aklının alamayacağı şeyler yaşadım...Burda anlatırsam olmaz...Zamanın parasıyla 1500 ytl için canımdan mı olsaydım....

Asıl suçlu bizleriz....Hırsızlar suçlu diil...Sadece bunu bilin.....
    Karakaolda fırça bilem yedim.....Neden güzel kitlemedin diye....

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstediğini yap....Olmuyor....Hırsızlık masası başkomseri belirli aralıklarla baskın yaptıklarını ama genelde silahlı çatışma yaşandığı için ekip kurmakta zorluk çektiklerini anlattı....

Zaten çalınır çalınmaz haşat ediyolar motoru tanınmasın diye...Bulsan nolacakki...Sadece için acır.....Binesin bile gelmez.....

Aklının alamayacağı şeyler yaşadım...Burda anlatırsam olmaz...Zamanın parasıyla 1500 ytl için canımdan mı olsaydım....

Asıl suçlu bizleriz....Hırsızlar suçlu diil...Sadece bunu bilin.....
    Karakaolda fırça bilem yedim.....Neden güzel kitlemedin diye....

Valla birader yazdıklarını okurken bile olayı yaşadığın andaki hislerini anlayabiliyorum.Dediğin gibi devlet bile olaya müdahil olamayıp olay sana "niye iyi kilitlemedin"'e geliyosa bence kimse dikkate alıp suç duyurusu algılamasın bu yazılanlardan.Gitti gider diyosun yani motorlar!
    Oğuz

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Valla birader yazdıklarını okurken bile olayı yaşadığın andaki hislerini anlayabiliyorum.Dediğin gibi devlet bile olaya müdahil olamayıp olay sana "niye iyi kilitlemedin"'e geliyosa bence kimse dikkate alıp suç duyurusu algılamasın bu yazılanlardan.Gitti gider diyosun yani motorlar!

Yaşamadan anlamış olmana sevindim....İnsan aşık olduğu bişeyi başkasının 1 gün de olsa sahiplenmesini kabul edebilirmi?

Ben edemedim....Zaten o halini gördükten sonra etmek aklıma bile gelmedi...Sadece bundan sonrası için dikkatli olmam gerektiğinin farkına vardım....

Yeşil ninjanın akibetine gelince......Biraz binip gezip tozup biyerlerde parçalıyacalar....Eğer kendi semtlerinde iseler işe yarıyacak parçaları söküp satma yoluna gidicekler...Ama benzinleri biterde başka yerde iseler ağır hasar verip bi köşeye atıcaklardır.....

Race tarzı motorlar ankaradan çalınınca genelde doğu tarafında yolun kenarına atılmış bir şekilde bulunuyor...3 tane şahit olduğum örnek oldu.....

Adam çalıyor köyüne gitmek için yola çıkıyor tabi bu benim tahminim benzini bitince kaldırıp atıyor...

Motosikleti
    Hyosung GT 250 Comet, Sky team ST 200 Super Motard, Suzuki TS, Yamaha DTR
    Alp yasadigin olaya bende cok uzuldum. Ben kaza yaptiktan sonra bile motoru o halde gorunce ne hale gelmistim ki hele calinacak ve bunu calanlari bilecem... Aslinda "otomubul" diye bir sistem cikartmislardi denizlide bir aralar calinan araclarin yerini gps den buluyorlardi. Bu tarz bir sistem asil motosikletler icin cok daha faydali olur. Sonucta calinmasi nispeten ve malesef daha kolay. Tekrar cok gecmis olsun!
    Hyosung GT 250 Comet

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    benim 20.000 ytl üstü fiyatı olan bir racing makinam olsa ona ilk alıcam şey gps sistemi olurdu okadar parayı motora baglamışsın 300-400 ytl daha verde geceleri rahat uyu...

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    Bu serefsizlerin yatacak yeri yok. Allahtan dıleğim Toprak bağrına almasın böylelerini.Devletin askerıne, polisine namlu cevirenleri, milletin malını gasp edip, çalıp keyf surenlerın Allah iki tekerinden tam gaz giderken çıkartsın.
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Düşmüyorlar da....Adamlar o kadar gözü karaki....Bir arkadaşım üstündeyken aşağı attılar...Atlamışlar motora arkadaşım arkasından asılmasına rağmen tek teker kaçmış.....Düşmemiş....

Bunlar zaten şeytan....O gördüğüm ninjaya acıdım...Sahibine de çok üzüldüm....

MNY46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Multistrada1200 , xt 660x
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada immobilayzır'ı olan motoru nasıl çalıştıracaklar ki? Ancak beyin değişmesi lazım, araba değil ki bu beyin taşısınlar yanlarında Ninja'lar için.
    walla artık onu bıle cozuyorlar adıler....
    anahtarcılar onunda taktıgını bulmus durumda beyın dısında bısıler yapıyorlar...
    bıze gelen kayıp anahtar sorunlarını ıse z-motodan ısteyerek cozuyoruz
    ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla dostum içimi rahatlatmak için indim motora baktım geldim.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli

İçimi kararttınız yaaf :(

Bende önümüzdeki günlerde motor alıcam banka kredisinin onayını bekliyorum ama bi garajım yok cok ıssız insan dahi geçmeyen ( fakat bir okadarda aydınlık) bi sokakta oturuyorum ( ve 70 derece yokuş ) şimdi ben geceleri motorumu direğe bağlayım bide disk kilidi taksam yeterli caydırıcılığa erişebilirmiyim yoksa geceleri motorumun üstünüdemi uyumalıyım yada camdamı
    Peki bi gün birisi çalinti olduğunu sandığım bi cross gördüm üstünde 2 velet hoplayıp zıplıyodu die başlık acabilir belkide o motor benim olabilir (allah korusun hepimizi bu olaydan)

Bu nasıl zihniyettir nasıl bir vicdan ben günde 10-15 saat çalişicam anlımın teri ile kazandığım paramla gidip motorumu alcam hiçmi içleri acımıcak öteki tarafta nasıl hesap vericekler...

Hadi onuda geçtim ben buldum motorumu gittim polise polis gereğini yapmıyorsa ekibim yok diyorsa bu nasıl iştir ozman ben belime melekleri takıp yanıma 3 5 adam alıp oraya gittiğimde daha sonra beni tutupta suclayacak olması sizcede anormal değilmi hırsızlar bizden daha üste çıkıyor sende motorunun üstüne artık bi barda sentetik içmek zorunda kalıyon..

Çaliştiğin okadar verdiğin emeğin kendini bilmez insan müsfetteleri tarafından parca parca edilip satılıyor sen saatlerce çalişirken onlar yarım saate hallediyor işlerini

işte adalet işte kanun işte devlet

gerisini siz düşünün arkadaşlar...
    Allah hepimizi çalinma olayından ırak tutsun

Motosikleti
    alamadım daha
    bu cmuk oldugu muddetce hırsızlar, katiller durust magdurlar ise suclu durumuna dusmekten kurtulamaz arkadaslar. polis ne yapsın adamlar sucustu yapıyor savcı yargıc hemen serbest bırakmak zorunda kalıyor herifleri bu yasalarla işimiz var anlayacagınız

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler