Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeşil ninja ankara dan

Motovento
    REKLAM ALANI

arkadaslar hepımızı allah boyle ınsanların şerrinden korusun benımde bayram gunu daha 300 km lık scotorumu caldılar daha parasını bıle odemıs degılım 1 taksıtını verdım gerıye 11 ayım kaldı olmayan motora ucret oduyom akıl ısı degıl adam elını kolunu sallayarak gelıp alıp gıdıyor motoru kapımda rotwaylır kopek oldugu halde ama suc genede devletımızde kopeklerı salsak baska bırısıne zarar verse gene bız suclu cıkıyoz sımdı beklıyom ınsallah motorum gerı doner dıye ama umudumda pek yok dogrusu allah herkesden bunları uzak tutsun benım motorumda modelı mondıal 150re bordo gri 41 r 1757 plakalı belkı bır goren arkadasımız cıkar
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa, Vatandır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    kanunlarımızda eksiklikler kolluk kuvvetlerinde ise gerekli hassasiyetin olmadığı ne yazık ki kanıtlanmış artık, bir adama 7 kurşun sıkıpta serbest bırakılıyorsa sizin motorunuz için kimse kendini riske atmaz doğal olarak....
    motoru çalınan arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diyorum. paylaşımı yapan arkadaşlara da telşekkürler, demek ki ser vereceğiz motoru vermeyeceğiz.
    memleket böyle arkadaşlar tırnağın varsa başını kaşıyacaksın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamların mesleği olmuş...Sadece motor üstüne ihtisas yapmışlar...Çok ciddi araştırmalar yaptım...

Sonuç derseniz eğer ben motorumu bulamadım..Alamadım...Sadece ben diil polis bile alamadı....

Şunu söyleye bilirim....Saçma sapan scooterlarla gezen tabi genelde 2 kişi oluyorlar bunlar Etrafta ne motor varsa araştırıp yerini tespit edip uygun zamanını kolluyorlar...

Motorunuzu evinizin önünde görünür yerlerde bırakmayın...
    Tek tavsiyem bu olur size...En önemlisi tabiii.....
    Hacı sen Senin Mz imi Çaldırdın?

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Juniors adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı sen Senin Mz imi Çaldırdın?

Kinetix çalındı...Mz im duruyor....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kinetix çalındı...Mz im duruyor....
    üstad geçmiş olsun inşallah bulunur arkadaşımın arabasıda çalındı hala bulunmadı
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

garajı olanlar pek sıkıntı çekmezde olmayanlar en iyi güvenliği sağlamak için ne yapmalılar?Alarm sistemleri falan hırsızlar tarafından sökülebilir??

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ne kötü bişey yaaa
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allahım bu kötü olayı başkalarına yaşatma bu son olur inşallah

dostum geçmiş olsun senin motorun aynısından bende de var

acını anlıyorum allah sabır versin büyük şehirdeki kardeşlerimize
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

divingcenter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F

:d:d:d:d

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim 20.000 ytl üstü fiyatı olan bir racing makinam olsa ona ilk alıcam şey gps sistemi olurdu okadar parayı motora baglamışsın 300-400 ytl daha verde geceleri rahat uyu...
    gps ile motorunu farzedelim buldun gittin bu benim motorum dedin eğer polis falan yoksa kafana sıkarlar yada aynı şeyi sen yapacaksın...ayrıca ilan veren arkadaşlarda dikkat etsin hırsızlar artık ilanlardan motorları bulup konuşmaya gidiyorlar motorları görüp yerleri hakkında bilgi alıyorlar sonrada kapalı kasa kamyonet ile gelip götürüyorlar disk kilitleri yerine farklı kilitler kullanın derim...
    Kaskım Takılı, Farım Açık

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı divingcenter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gps ile motorunu farzedelim buldun gittin bu benim motorum dedin eğer polis falan yoksa kafana sıkarlar yada aynı şeyi sen yapacaksın...ayrıca ilan veren arkadaşlarda dikkat etsin hırsızlar artık ilanlardan motorları bulup konuşmaya gidiyorlar motorları görüp yerleri hakkında bilgi alıyorlar sonrada kapalı kasa kamyonet ile gelip götürüyorlar disk kilitleri yerine farklı kilitler kullanın derim...
    Çok haklısın....Kendi motorunu alamıyorsun adamlardan.....Nasıl bir cesarettir? Anlamadım gitti...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler