Dün evin önünden Daelim S2 250 scooter motorum çalındı. Plaka 34 TD 2945 Arkadaşlar görür veya bir şekilde haberiniz olurda bilgilendirirseniz sevinirim.Gümüş renk.
Dün evin önünden Daelim S2 250 scooter motorum çalındı. Plaka 34 TD 2945 Arkadaşlar görür veya bir şekilde haberiniz olurda bilgilendirirseniz sevinirim.Gümüş renk.
babo gecmıs olsun alarm falan yokmuydu yada kılıt???
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur. Hırsızlık yapan insanın vicdanı yok, vicdansız yaratılmış diye düşünürüm hep.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Geçmiş olsun birader, bulunur umarım tez zamanda. Hep dediğim gibi, sallandıracaksın bunların iki üç tanesini Taksim meydanında, Kızılayın göbeğinde, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Geçmiş olsun arkadas, cok uzucu bır durum. Umarım yoklugunu cok hıssetmeden yerını doldurabılırsın...
YA BU HABERLER ÇOĞALDI korkuyorum benim kara kıza bişey olacak diye hoş garajda ama bu adiler niyeti bozdu allah tan inşallah bulursun kardeşim ne diyeyim ramazan ramazan günaha sokacak beni bunlar inşallah bulursun
geçmiş olsun aynı şeyi diliyorum umarım en kısa zamanda bulunur.
Çok teşekkürler ...hala bir haber yok bakalım bulabilecekmiyiz. Disk kilidi vardı ama adamlar yüklenip gidiyorlarmış.Kendi imkanlarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz da çok zor diyor herkes hele hele İstanbul'da.
st_ erdogan aynen katılıyorum düşüncelerine
Geçmiş olsun; inşAllah bulunur.
Kanunların yada kanun uygulamaların yeterli değilse caydırıcılık beklemek hayal olur. O zamanda herkes kendi kanunlarını uygulamayı ister. Hiç kimsede hukukdan bahsetmeye hak bulamaz kendinde..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
çok üzüldüm....zorluklarla para biriktirip bi sürü uğraşıp alıyor bazı arkadaşlar bu makinaları..nasıl iştir anlamıyorum...ne yapmak lazım,disk kilidide işe yaramıyosa...hep bu paranoyaylamı yaşıycaz...
çok geçmiş olsun...ne diyim
geçmiş olsun,dışarda bırakmamak lazım işde motorcunun garajı olmalı yoksa işde hırsıza davetiye çıkarıyoruz böyle motorcularında en büyük sorunu yer sorunu
lezzet gider,mesuliyet kalır...
yaa inş hemen bulunur cidden çok kötü 1 durum yaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)