Motosikletler Nasil Bulunuyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
kimsenin dikkatini çekmedi herhalde,
tabi bilen bilir.... ateş düştüğü yeri yakıyor
-
acele etmeye gerek yok elbet cevap yazan birileri çıkar. ayrıca formu arama özelliğini kullanarak veya araştırarak bu konuda daha önce yazılanları okuyabilirsin sitem etmeye gerek yok.
sorduğun soruya gelince evet motor bulundu gelin alın demiyolarmış forumda daha önce yazılanlara göre. yani kendin belirli aralıklarla bulunduğun yerdeki trafik otoparkına gidip sorabilrsin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
alakan için teşekkür ederim kardeşim...
-
-
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
7-8 ay oldu bi haber yok... allah polisimize zeval vermesin..
-
otomubul diye bi alet var 300 USD civari , bence 10-20 milyar verip motor alan arkadaslar mutlaka bir degerlendirsinler .
-
2-3 milyara alanlar ne edecekler
-
MOTORLAR NASIL BULUNUYOR başlığınlada ilgilenirseniz
bulan lar nasıl bulduğunu yazar veya nasıl bulundugunu duydugunuz arkadaşların mümkün olduğunca detaylarını paylaşırsanız birbirimize ışık tutarız
diye düşünüyorum arkadaşlar...
-
bu olayı bende duymuştum yani haber vermiyorlarmış kuzeninimin mobilleti vardı bende iken çalınmıştı bulundumu acaba diye otoparka gittim yüzlerce vardı aradım ama bulamadım parçaladılar belkide aradan 2 ay daha geçti tekrar gittim yine yoktu ve umudu kestim şeğir merkezinden motorları çalıyorlar köylere trafik polisleririnin pek uğramadığı köyler var oralara satıyolar köylü adamda seviniyo ucuz motor aldım diye aslında satmak isteyeni iğbar edip yakalttırması gerekirken yani suç birazda bizim halkımızda ve böyle devam ettikçe hırsızlık olayları git gide artıyor...
-
-
Çalınanlar.. Bulunanlar..
Çalındıgı zaman yazılıyor lütfen bulundugu zamanda yazılsın mavi cbr bulundu denilmiş topic kitlenmiş? yahu madem bulundu nasil bulundu nasil arandi burada bir cok madur insan var.. kimlere başvurmuş nasil bulmuş bulundurmuş bunları lütfen gizlemeyelim paylaşalım ki diger madur olan arkadaşlarımızda yolu izlesinler.. CBR bulundu degilmiş topic kitlenmiş.. bu şekilde olmaz ki..
-
Bence de haklısın... Biraz bilgi verilse çok faydası olacaktır....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
doğru söylüyorsun, katılıyorum..
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
Bende katılıyorum haklısın.
-
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
haklısın ama....
ama nee
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
duyarsız olmayalım arkadaşlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler