Motosikletler Nasil Bulunuyor
Reklamlar
-
Hiç motorunu bulan arkadaş yokmu koca sitede???
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
bende "haklısın" demek veya yazmış olmak için yazanlara helal olsun diyorum...
ben bu konuyla ilgili bi dünya yazı yazdım kimse bakmadı şimdi sağ olsun arkadaşımız yine benim başlığıma benzer bir başlık açmış... (MOTORLAR NASIL BULUNUR)... ama yine geyik.. mesaj sayısı çok gözüksün diyemidir nedense... BENDE - BENCEDE - HELAAAL gibi konuya hiçbir getirisi olmayan cevap yazmaya biraz imtina göstermek gerekir diye düşünüyorum.... Hadi o arkadaşlar ilgili olduklarını belirtiyorlar bari. isterseniz bana kızın isterseniz BENDE - BENCEDE - HELAAAL diye alt alta 30 tane msj yazın... ama bence asıl motorunu bulupta buralara uğramaz olan arkadaşlara en çok Teessüf etmek lazım da... onları bulana aşk olsun... şuan çalınan motorlarımız ya şerefsiz bi hırsızın altında, ya salak yada bilerek satın alan adi birinin altında VEYA bulundu ama bir otopark köşesinde çürümeye terk edildi. bulduğumuzda ki hurda halini almak için bi dünyada park ücreti isteyecekler, şimdiden para biriktirin... adamcaazlar para kazanacaklar... 2 yıllık otoparkta yatıp bulunan 2 kişiyle görüştüm... kendiniz peşine düşmezseniz kimse size gel kardeşim motorun burada demiyor... demiyecekte... polisimiz sağ olsun. devletimiz var olsun. haa bi ihtimal daha var çalınan aracınız Karakolun bahçesinde bir kazaya karışırsa bi ihtimal haberdar edilebilirsiniz. lüt fen kusura bakmayın ama 6 aydır gitmediğim yer, yazmadığım mail kalmadı... mide bulandırıcı bir bürokrasi var. herkes duyarsız... bulupta bidaha buraya kim neden uğrasınki... yada hakikatten hiçmi kimsenin aracı bulunmuyor.
-
TAMCAZZ adlı üyeden alıntı
bende "haklısın" demek veya yazmış olmak için yazanlara helal olsun diyorum...
ben bu konuyla ilgili bi dünya yazı yazdım kimse bakmadı şimdi sağ olsun arkadaşımız yine benim başlığıma benzer bir başlık açmış... (MOTORLAR NASIL BULUNUR)... ama yine geyik.. mesaj sayısı çok gözüksün diyemidir nedense... BENDE - BENCEDE - HELAAAL gibi konuya hiçbir getirisi olmayan cevap yazmaya biraz imtina göstermek gerekir diye düşünüyorum.... Hadi o arkadaşlar ilgili olduklarını belirtiyorlar bari. isterseniz bana kızın isterseniz BENDE - BENCEDE - HELAAAL diye alt alta 30 tane msj yazın... ama bence asıl motorunu bulupta buralara uğramaz olan arkadaşlara en çok Teessüf etmek lazım da... onları bulana aşk olsun... şuan çalınan motorlarımız ya şerefsiz bi hırsızın altında, ya salak yada bilerek satın alan adi birinin altında VEYA bulundu ama bir otopark köşesinde çürümeye terk edildi. bulduğumuzda ki hurda halini almak için bi dünyada park ücreti isteyecekler, şimdiden para biriktirin... adamcaazlar para kazanacaklar... 2 yıllık otoparkta yatıp bulunan 2 kişiyle görüştüm... kendiniz peşine düşmezseniz kimse size gel kardeşim motorun burada demiyor... demiyecekte... polisimiz sağ olsun. devletimiz var olsun. haa bi ihtimal daha var çalınan aracınız Karakolun bahçesinde bir kazaya karışırsa bi ihtimal haberdar edilebilirsiniz. lüt fen kusura bakmayın ama 6 aydır gitmediğim yer, yazmadığım mail kalmadı... mide bulandırıcı bir bürokrasi var. herkes duyarsız... bulupta bidaha buraya kim neden uğrasınki... yada hakikatten hiçmi kimsenin aracı bulunmuyor.
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
-
kendi olayım değil ama birebir içerisindeydim bütün süreç boyunca. yardımcı olması bakımından kısaca özetleyeyim.
komşumun motoru çalınıp 4 ay sonra bulundu. olayların gelişimi aynen şöyle:
apartmanın önünde duran sadece direksiyon kilidi ile korunan mondial (151rs)marka motosiklet 3 dakika içerisinde ortadan kayboldu. hemen polis çağırıldı tutanak tutuldu. bekleme sürecine geçildi. 4 ay sonra bir ilçe jandarma karakolundan telefon geldi. motor bir ilçede terk edilmiş olarak bulunmuş. almaya gittik. biraz kağıt ve prosedür işlerinden sonra motosikleti teslim ettiler. harap bir vaziyetteydi. plakanın yerinde yeller esiyor. kontak mekanizması yalama edilmiş. yani parmakla bile döner hale gelmiş. bagaj kilidi tamamen kırılmış(benzin deposu sele altında olduğu için). direksiyon kilidi kırılmış. 4 ayda toplam 800 kilometre yol yapılmış. motor çok uzun süre (iki hafta kadar) bir yolun kenarında durmuş. farkedenler jandarmaya haber vermiş. jandarmada şasi numarasından çalıntı olduğunu tespit etmiş.
motosiklet hırsızlıklarının çoğu motosikleti yürüterek yapılıyor. yani kamyonete atma işi biraz daha organize olmayı gerektiriyor. daha fazla eleman ve daha fazla maliyet (kamyonet) gerektiriyor. disk kilitleri bu durumda çok önemli. riski biraz da olsa azaltıyor. fazladan taktığınız her güvenliğin mutlaka az da olsa faydası vardır.
yinede paranoyaklık başınıza bela ise: http://www.hepsiburada.com/productDe...uctId=telarac1
-
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Benzer konular birleştirilmiştir. |
|
|
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
04 Aralık 2006, 02:32
fakir ama gururlu adlı üyeden alıntı
kendi olayım değil ama birebir içerisindeydim bütün süreç boyunca. yardımcı olması bakımından kısaca özetleyeyim.
komşumun motoru çalınıp 4 ay sonra bulundu. olayların gelişimi aynen şöyle:
apartmanın önünde duran sadece direksiyon kilidi ile korunan mondial (151rs)marka motosiklet 3 dakika içerisinde ortadan kayboldu. hemen polis çağırıldı tutanak tutuldu. bekleme sürecine geçildi. 4 ay sonra bir ilçe jandarma karakolundan telefon geldi. motor bir ilçede terk edilmiş olarak bulunmuş. almaya gittik. biraz kağıt ve prosedür işlerinden sonra motosikleti teslim ettiler. harap bir vaziyetteydi. plakanın yerinde yeller esiyor. kontak mekanizması yalama edilmiş. yani parmakla bile döner hale gelmiş. bagaj kilidi tamamen kırılmış(benzin deposu sele altında olduğu için). direksiyon kilidi kırılmış. 4 ayda toplam 800 kilometre yol yapılmış. motor çok uzun süre (iki hafta kadar) bir yolun kenarında durmuş. farkedenler jandarmaya haber vermiş. jandarmada şasi numarasından çalıntı olduğunu tespit etmiş.
motosiklet hırsızlıklarının çoğu motosikleti yürüterek yapılıyor. yani kamyonete atma işi biraz daha organize olmayı gerektiriyor. daha fazla eleman ve daha fazla maliyet (kamyonet) gerektiriyor. disk kilitleri bu durumda çok önemli. riski biraz da olsa azaltıyor. fazladan taktığınız her güvenliğin mutlaka az da olsa faydası vardır.
yinede paranoyaklık başınıza bela ise:
http://www.hepsiburada.com/productDe...uctId=telarac1
alakan için çok teşekkür ederim.
benim motorumda aynı şekilde kapımın önünden dreksiyon ve disk kilidinden
kilitliyken çalındı...
kafamda kaskımla astronot gibi ortada kaldım...
ogünü hiçbir zaman unatamam...
Allah kimsenin başına vermesin..
-
22 Aralık 2006, 22:31
-
-
-
calıntı motorlar nasıl bulunuyor
merhaba arkadaslar bunda 1 sene once arkadasımın rx-135 nı calmıslardı. karakola bır dılekce ve belırlı mıktar para yatırarak sıkayettebulunmustu ve 4 ay sonra motoru denızlıde yakalamıslar. sonra motoruna kavusmustu. bu yuzden karakola sıyatte bulunun ılk ısınız o olsun
-
-
09 Haziran 2007, 11:18
selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum. buişin birçok yönü var.bunlardan biride bu hırsızlarla arkadaşlık kurmak.onların kulağı delik olur.ben mersinde oturuyorum burası fazla büyük değil ama belirli mahallelerde bazı insanları tanısan o bile yeterli oluyor.....diğeri polislerle ilişkilerin iyi olması ve hangi garajlarla çalıştıkları.motorlar bu garajlarda toplanıyor.garajları sürekli takip etmek araştırma yapmak aramak lazım.eğer motoru parçalamadılarsa bulunabilir ama en kötü tarafı ARKADAŞLAR MOTORUN ŞASİ NUMARASINI DEĞİŞTİRİP YENİDEN RUHSAT ÇIKARILIRSA Kİ BU MÜMKÜN İŞTE EN KÖTÜSÜ BU OLUYOR.O ZAMAN EMEĞİNE ARAMANA KOŞTURMANA BUNU ANLARSAN GEREK KALMIYOR.TEK DİYECEK VAR BENDEN BAŞKASI SÜRERSE O MOTORUN ALTINDA KALSIN.
ölümden korkuyorsan arkamdan gelme....::158::
-
14 Haziran 2007, 11:27
HONDA CBR 600F motorum evimin önünden çalındı. Sabah işe gitmek için kalktım ama YERİNDE YOKTU!!!!!!!! Motor 34 GPU 30 plakalı, kırmızı-siyah!Bulunması için yardımcı olacak herhangi bir bilgiye ihtiyacım var. Arkadaşlar ben yandım siz yanmayın kilitleyin şu zevk makinalarını!
-
26 Haziran 2007, 22:32
-
01 Ağustos 2007, 13:52
bence bulunması için motorsiklet pazarlarına gitmek lazım her pazar istanbul cevizlibağ mevkisine yakın boş bir alanda her pazar motor satanlar var..kim hangi ilde oturuyorsa o ilde araştırma yapsınlar ne nerede ve kim hangi bayi hangi motorları satıyor..şu şekilde yapabilir.çaldırdığınız motorun aynısını alamak için satılan bütün bayilere uğramanız veya acıkta satılan motor pazarlarına uğramanızdır.motorun aynısını almak için kişilere çalınan motorunuzun modelinden elinde olup olmadığını varsa ise alabileceğinizi çok hevesli gözükmeyin sıradan vatandaş gibi konuşun motoru çalınmış biri gibi araştırma yapmayın..varsa çaldırdığınız modelden almak istediğiniz söyleyin belki bir şans yardım ederse bakarsınız motorunuzu size satmaya kalkarlar ve hemen anlaştıktan sonra biraz kapora bırakın ve dışarı cıkın ve 155 polis imdat numarasını arayın..polis geldikten sonra işleme sorgulama yaparsınız..ve motorunuza kavuşursunuz...aklıma daha başka fikirler gelirse tekrar yazarım..
motorunuz çalındıktan sonra polis tutanağından sonra mutlaka bu linkte araçınızı sorgulayın çalıntı kaydı verilmişmi bakın lütfen..http://www.trafik.gov.tr
-
3 dönem vergisini ödedim belki bulunur diye...
ama baktım olacak gibi değil, gittim Trafik Şb. Müdürlüğüne
Ruhsata ÇALINMIŞTIR kaşesi vurdurdum.
ama kırk kapıya gittim.
vergi dairesinden borcunu çıkarttırıp varsa ödüyor sonra temiz kağıdı alıyorsun.
trafikte ek-1 belgesi dolduruyorsun 2 tane.
bir dilekçeyle içeri veriyosun. 3-5 gün evrakların sürükleniyor.
sonra gidip ruhsatı tek sayfa olarak geri alıyorsun.
"ÇALINMIŞTIR" damgasıyla
-
şimdi bende bi mağdurum bu konuda
kredimi de ödüyorum paşa paaşa önümüzdeki 15 ay daha ödeyeceğim gibi
tmm sitem et ama trafiğe et, resmi merciye et
burdaki lere sitem etmemelisin,
yani motoru çalınınca insanlar buraya üye oluyorda motoru bulununca buraya uğramıyolar ne demek onu anlamadım..
ben buraya üye olduğumda motorumu yeni satmıştım
1,5 sene oldu 3-4 motor deiştirdim sonuncusu çalındı gene burdayım
motoru almak kısmet olsun gene burda olucam..
sonuçta burası motosikletin olduğu zaman çok daha güzel olucaktır senin için..
bulunma olayına gelince, kendin bakıcan..
otoparkları gezicen soruşturucan vs..
ben 1 ay aradım soora vazgeçtim, belkide bulundu ve yatıyor bi otoparkta
ama gönlüm gitmiyo bakmaya aramaya açıkçası..
ankarada yada izmirde bi otoparktada olabilir dimi?
kısacası ne yaparsan kendine, burdan kimsenin sana bi faydası olucağını sanmıyorum,
açıkçası yolda motor iten birini görünce aklıma acaba çalmışmıdır gelmiyo..
umarım herkezin motoru bir gün bulunur, herkesin yüzü güler..
-
-
uzun zaman önce birisi vardı
paris ti sanırım nick i
siyah zx10 çaldırmıştı
o bayaaa bi araştırıyordu bu işi ama uzun zamandır sitede görmedim
arama yaptır istersen onun yazdığı herhangi bişey olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler