Çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun .... iyi sıyırmışsın...
Geçmiş olsun kardeş ama bunlara inan ne yapsan boş.İstersen dene ama nafile
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
allah korumuş dostum büyük geçmiş olsun yaa ucuz kurtarmısınız şişli belediyesinin kapalı otoparkına koyuyorum artık kafam rahat walla şimdilik tabi
Masterlock kilitlerin üzerinde 5, 7, 10 diye ibareler var. Bu sayılar kilitlerin kaç dakikada kesilebildiğini gösteren sayılar. Yani en pahalı kilit ancak 10 dk. dayanıyor..
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
YA o kilitler bisiklet için bişeye yaramıyor.Bizim arkadaslar tatile gittimi bisikleti apartmana bağlıyordu bizde penseyle ucunda iyice çevirdimi kopuyordu dolastıktan sonra benzer kiltle baglıyodukSana çok geçmis olsun o disk kilitler ne kadar oluyor motorcularda görüyodum ama hiç sorma fırsatım olmadı
valla ben araba için aldım bi tane.çin malı. basebal sopası gibi yapmışlar. kilit olarak yaramaz belki ama en ufak bir tartışmada kapı açan mafya bozuntusu karadenizli taksicileri dövmek için bire bir.
büyük geçmiş olsun
ucuz atlamssin arkadasim umarim basina bi daha boyle bisey gelmez
imzam yok parmak bassam olurmu
Dostum geçmiş olsun!
Bizim Moderatorlerin sitede kullandığı kilitler en kalitelisi. Onlardan kullanın.
arkadaşlar o bağsettiğiniz heybetli görünen kilit aslın çok kötü bir kilittir bunu kendinizde görebilirsiniz.
o kilidi aslından içindeki 3 at incecik tek tutuyor. üstünde birbirine geçme ince sac kaplı. yani 1 veya 2 kişi tutup çekerek bile koparabilir o kilidi.
biz bizzat denedik haberiniz olsun.
Olayna nası oldu anlatayım.
bizim bir arkadaşta o kilitten vardı önce baktığımda çok heybetli duruyordu elime aldığımda niye bukadar hafif hangi alışımda yapmışlar acaba dedim.
kalın demirin içinin boş olduğunu farkettim. ve arkadaşıma söyledim.
bu kilit beş para etmez dedim. bunu ben enginle bile koparırız dedim.
oda olmaz ole şey 25ytl verdim ona ben dedi.
iddasına girdik.(iddada motoru bir gün süre ile bende kalacaktı.)
sonra bağladı motoru sökersen al götür dedi. bende engini çağırdım. gel dedim bunu koparacağız. elimize bir demir boru aldık ve kilidin arasıdan geçirdik. sonra borunun iki tarafından çekerek kopardık kilidi. ama fazla asıldığımız için bizde yere düştük
Kazasız sürüşler dilerim.
Ben halat kilit kullanıyorum ama anahtar yapısı manyetik denenlerden,
daha dayanıklı olduğunu bizim şirketteki teknisyenlerle kanıtladık. Disk kilidinide unutmayım ağır motorlarda çok caydırıcı oluyor.
Neyse,
Geçmiş olsun.
Verilmiş sadakan varmış
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Hocam diyecek birşey yok büyük geçmiş olsun. Bazen geceleri uykumdan kalkıp motoru kontrol ediyorum. Allah motorlarımızı korusun o hırzıslarında cezasını versin.
[B][FONT="Times New Roman"]DL 650 V-STROM [I]bigDOCTOR[/I][/FONT][/B]
allah her kesı bu serefsızlerden korusun arkadaslar
aşk Bİr_sudUR_EN_SEVDİĞİm_tatlı_SEKer_parE
İlginçtir, hiç kimse sigortadan bahsetmemiş. Gerçi primler fazla ama çalınması bu kadar kolay olan bişey için primin yüksek olması normal. Bence sigortanın da motorun benzininden, balatasından farkı yok hepsi şart. Özellikle de bizim memlekette.
DOSTUM GEÇMİŞ OLSUN, inşallah bu son olur bende halat kilit kullanıyorum ama değiştirecem sanırım, disk kilitleri ne kadar arkadaşlar
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)