Çalıntı 34 BKG 145 Beyaz Honda Spacy
Reklamlar
-
Öncelikle herkese hayırlı forumlar...
Bir arkadaşımın ricasıyla bu başlığı açıyorum. 17.08.2023 pazartesi günü sabaha doğru 03.00-04.00 saatleri
arasında 2016 model 34 BKG 145 plakalı beyaz renk Honda Spacy aracımız Pendik Sülüntepe mahallesi, Semerkand caddesinde, Fenerbahçe Apartmanı önünden çalınmıştır. Görenlerin ya da duyanların insaniyet namına 0530 7738787 no'lu telefona bilgi vermesi rica olunur.
https://www.hizliresim.com/45zsfq7
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
Motorun çalınmasına daha yirmi günden fazla var. Başında bekleseniz de çaldırmasanız nasıl olur?
-
Evet tarih yanlış yazılmış ama maalesef düzeltme şansı tanımıyor forum.
-
Geçmiş olsun, tez zamanda bulunur inşallah.
-
Geçmiş olsun.
Umarım bulunur.
Üzerinde ne marka kilitler vardı bu konuda bilgi var mı? Yani ileride forumda arama yapacak olanlar hangi marka/model kilitleri hırsızlar açabiliyor onu görüp o marka kilitlerden almayız başkasının da motoru çalınmasın diye sordum.
-
Geçmiş olsun. Çalınma işleri spacylere kadar düştüyse vay halimize.
Umarım en kısa sürede bulunur.
-
Geçmiş olsun.
Umarım çabucak ve hasarsız bulursunuz.
-
Öncelikle tüm iyi dileklerini eksik etmeyen camia arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Emniyetteki arkadaşlarla beraber takip halindeyiz. Bazı görüntüler yakaladık. Bu arada çalınma tarihinin doğru hali: 17.07.2023...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Umarım bulunur.
Üzerinde ne marka kilitler vardı bu konuda bilgi var mı? Yani ileride forumda arama yapacak olanlar hangi marka/model kilitleri hırsızlar açabiliyor onu görüp o marka kilitlerden almayız başkasının da motoru çalınmasın diye sordum.
Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok ama bahsettiğiniz endişe çok doğru...bilgi alabilirsem buraya yazacam.
-
yec adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Çalınma işleri spacylere kadar düştüyse vay halimize.
Umarım en kısa sürede bulunur.
dün bir tanıdığın RKS sportini yi çaldırlar, 3 4 saat sonra bir ara sokakta atılmış vaziyette bulundu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)