Geçmiş olsun. Elinizde resim ve video kayıtları varsa yükleyin ve facebook gruplarında paylaşın hocam. Görülme ihtimali olursa insanlar resimler aracılığıyla daha rahat fark edebilirler.
Geçmiş olsun. Elinizde resim ve video kayıtları varsa yükleyin ve facebook gruplarında paylaşın hocam. Görülme ihtimali olursa insanlar resimler aracılığıyla daha rahat fark edebilirler.
Konu sahibine geçmiş olsun.
Google'da Kanyon avm de motorlar uzun süreli durması ücretli mi diye ararken bu konuyu gördüm. İş yerim gültepe de pandemi öncesi motoru otobana çıkması daha kolay diye hemde yğamurlu havalarda da sabah 7 8 gibi kanyona bırakıyordum. Ekipman hepsi motora koyduğumdan sivil bir vatandaş gibi avm girişine gidiyordum. En son yeni yeni motorlar görürken incelerken 2 tane güvenlik geldi. Hayırıdr neye baktın der gibi sorguya çekecek edası takındılar. Dedim motorumu az ileri parkettim çıkıyorum diyince anladılar. Artık sabhaları avm açılınca açıyorlar otoparkı zincir çekmişler girilmesin diye. Saat 10 a çektiler sanırım. Dedim az ilerisinde özdileğe gideyim dedim orasıda aynı. Güvenliğe sordum. Artık böyle karar aldılar dedi. Gittim şube önüne parketmeye devam. Hatta az önce kanyon avm -1 e parkettim. İş çıkışı oradan eve kaçarım artık. Dureis mototechten çantaları aldığım için bulunduğum yere sığmıyor. Avm otoparkına koydum. Güvenlik kiliti ve disk kiliti kullanarak kilitleyip bıraktım. Akşam 6 gibi alacağım bakalım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)