slm arkadaşlar benimde motorsikletim çalındı.
Reklamlar
-
lütfen sizden istedeğim motorsikletinizin markası cinsi ne olursa olsun geceleri açıkta bırakmayın
ben diyarbakır'dan deniz motorsikletimin markası mondial 110ss mavi ve arka basma pedalı kırıktı.
her gece eve giderken gece dışarı bırakıp direksiyonu kilitliyordum ne yazıkki sabah uyandığımda motorsiklet ortada yoktu.
çalınan tarih 26 ağustos cumartesi gecesi 2006 altıda calındı.
plakası 21DL534 çalınan yer DİYARBAKIR toplukonut 2. etap
bulan,gören veya duyanların bu numaralara müracat etmesi rica edilir.
05359879623
05445224336
Reklamlar
-
hoşgeldin
umarım motorun bulunur
-
geçmiş olsun. bulunması dileğiyle...
-
-
Geçmiş olsun
-
TAMCAZZ adlı üyeden alıntı
benimde motorum 8 ay önce çalındı. bi umutla her yere haber verdim her yere yazdım...
karakolları, Antalyaları - sakaryaları ..... aramadığım emniyet md. kalmadı... ama ilgi yok... çalındı yazısını zor koydurdum. 34 VTD 59 gri 150 T1 daha yeni çalıntı görünüyor. bunun tersi bulunan motorları NEREDEN
kimden sorgulayacagımı halaaaaaa öğrenemedim.... belki 6 aydır bi parkta çürüyor... ve parka hergün borçlanıyorum...
Bulunucağını unut. Benmde çalındı ama 1 yıldır yok. Bişey dikkatimi çekti. onuda açtığım topicte okuyabilirsin.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
valla gecmıs olsun deyim baska ne denirki yane.Şimdi senin motor ıraga gitmistir coktan bu taraflara gelmez heardle
-
-
-gürkan- adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
Yenisin galiba....Tarihe de bakmamışssın.... 3 ay falan olmuş en son yazandan sonra....
Neyse hoşgeldin bu arada....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
geçmiş olsun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Ya arkadaşlar üç aylık topiğe kim akıl ediyorsa bir şeyler yazıyor( -gürkan- ), geçmiş olsun diyor , bugünmüş gibi ana sayfaya giriyor.Geçmiş topiği ne diye gündeme getiriyorsunuz anlamıyorum.
Hani birisi çalınan motosikleti bulduk filan yazsa anlayacağım...
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
arkadaşım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda motosikletin bulunur
-
-
ıns motorun bulunur benımkıde calındı beklıyom bende parcalanmadan gelmesını
gecmıs olsun
-
hosgeldın we bu arada gecmıs olsun
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
10-09-2006 ... hoş mu geldin? abi adam gelmiş , gitmiş bile... hortlatma mühendisi misiniz =)
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
acaba bu tip basliklar kitlense de bulunma veya bi gelisme durumunda topic sahibinin yoneticilerden biri ile temesa gecmesi ile mi acilsa..
bir zaman limiti olsun mesela calinti duyurulari icin..1 ay veya 3ay . sonrasinda baslik klitlense daha duzgunolck sanirim burdaki haberlesme..
Shakulin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler