Linkte gördüğünüz cbr500 ataşehirde 10 şubat sabahı çalınmıştır. Gören yada duyanlar iletişime geçebilirse sevinirim. TEL: 0531 610 27 49
Linkte gördüğünüz cbr500 ataşehirde 10 şubat sabahı çalınmıştır. Gören yada duyanlar iletişime geçebilirse sevinirim. TEL: 0531 610 27 49
Geçmiş olsun inşallah bir an evvel hasarsız zararsız bulunur.
hocam güvenlik amaclı neler kullanıyordunuz, fikir vermesi amaclı bilgi verebilir misiniz
bu arada cok gecmiş olsun.
Geçmiş olsun acınız taze fakat bende motoru nasıl bıraktığınızı merak edenlerdenim. Kilit, kapalı otopark vs...
iyi dilekleriniz için sağ olun arkadaşlar. Bu adamı Salih'in soyundandır diye dikkate almamıştım.Gerekli cevapları zaten siz vermişsiniz. Motor bi arkadaşımındı sitelerinin açık otoparkında bırakıyordu motoru. herhangi bir koruma önlemi olmaması birazda arttırdı sanırım bu durumu. Ama onun demesine göre 3 yıldır motor böyle park halinde olacağı varmış demekki. Kilit felan olmaması ihtimalleri arttırıyor.
Birincisi motosikletim çalınsa burada konu açarak aramam.Buraya konu açıp aramak türbe'ye gidip adak adamak gibi saçmalık.Motosikleti çalan binip gezecek öyle mi? ) Burada tiye alınan motosikletin çalınması değil arama yöntemidir,ki adam "sitelerinin açık otoparkında bırakıyordu motoru. herhangi bir koruma önlemi olmaması birazda arttırdı sanırım" demiş defalarca çalınan motosiklet haberleri okuduğu ya da duyduğu halde bir şey olmaz ya düşüncesi ile 3 yıldır çalınmamasına ben daha çok şaşırdım aslında.Sonunda sanırım demiş bence çalanlar da o akşam şu muhabbetti yapmıştır "ohaaa lan bu zamana kadar nasıl görmedik,bu gece ki iş çok kolay oldu.Keşke herkes böyle yapsa 3 aya köşe oluruz"
Geçmiş olsun, bir an önce bulunur umarım...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Çaresizlik ve umut kavramları başınıza gelmeden anlayamayacağınız şeyler olmalı.
Zaten kendi başına gelmeyip, başkalarının başına geldiğinde empati yapabilme yetisine sahip olabilmek bizi insan yapan önemli özelliklerdendir.
Burası telli baba türbesi değil ayrıca, insanların motosiklet üzerine sohbet ettiği, teknik konularda bilgi danıştığı, yedek parça aradığı, duyurularda bulunduğu bir forum sitesi. Kimbilir belki o motorun motul yazılı ön amortisörünü yedek parça arayan birine bir çıkmacıda denk gelir ve burada satmaya çalışan kişiyi paylaşıp, en azından hırsıza ulaşılmasını sağlayabilir.
Ve kimseyle tartışmam forumda aslında ama, başınıza gelmeden anlamayacağınızı düşünüyorum.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
drejj, yaptığın bütün yorumlarda insana dair en ufak bir emare yok kanka. Mağarada mı yaşıyorsun yoksa ormanda mı ben merak ediyorum. Aynı şekilde orman ve mağara şartlarında interneti ve elektriği nasıl bulduğunda muamma... Seni kim insan içine sokup evcilleştirmiş bilmiyorum ama tam evcilleştirememiş, olmamış
drejj kanka daha da çırpınıp tüy dikme istersen bırak bu konu böyle kalsın. Susam sokağı seven iyi bir insan olarak akıllarda kal.
"motorun motul yazılı ön amortisörünü yedek parça arayan birine bir çıkmacıda denk gelir ve burada satmaya çalışan kişiyi paylaşıp, en azından hırsıza ulaşılmasını sağlayabilir" abi tamam sen olayı çözmüşsün,kesim bilgiyse yayalım hemen elden ele.Sen nick'i Sherlock helmes yapsana hacım,harcanıyorsun buralarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Mağara da yaşasam da "de da" ayrı yazıldığı yerleri biliyorum,bir ara gel takıl benim mağaraya genel kültürün artsın
"herhangi bir koruma önlemi olmaması birazda arttırdı sanırım" yazacaksın ve bana çırpınıp durma mı diyeceksin sen şu yazdığını yüksek sesle bir daha okusana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Kusura bakma kardeş seni atlamışım,nmax'i güvenlik kamerası gören bir direğe hem kalın zincir ile arka tekerden hem de ön tekere de onguard U kilit ile bağlıyorum.
ulan o değil de yine benim yazdıgım birşeyden sonra ortalık karıştı.
hem fakir hem provokatör sıfatları ile yaşıyorum sonra forumda. altı üstü korumaları merak etmiştim. nabıonuz siz derin devlet misiniz bana mı yürüyonuz
drejj kardeş, inşallah motorun calınır ne diyeyim.
Bunu çalan kesin cbr250 çalıyorum diye çalmıştır başka açıklaması yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)