Geçmiş olsun. Umarım çalandan çıkar. Mağdur da hayırlısına kavuşur.
Forumda ilk defa birini engelledim. Güzel özellik, teşekkürler adminler.
Geçmiş olsun. İnşallah parçalanmadan bulunur.
İstanbul'da olağanüstü bir değişim var. 10 yıl önce tek bir kilit takınca motoru unutuyorduk.
Kasko veya ikiden fazla kilit + dayanıklı zincir sabitlemesi İstanbul'un minimum önlemi oldu.
Tekrar geçmiş olsun - motoru çalınmış biri olarak ne kötü bir his bilirim...
Bendeki önlem paketi şöyle:
- Yola görünür bir yere bırakmıyorum, (işe gidip gelmek için kullanıyorum sadece; evde gözden uzak bahçe içinde, işte de üniversite içinde yabancıların girmediği bir yerde duruyor...)
- Kaskom var,
- Teknotakip alarm kitim var,
- Ön tekere Maggi çok kalın profil U kilit kullanıyorum.
drejj
Birader diplomatik iliskilerin olsa 2 gunde 3. Dunya savasi cikarirsin neymissin sen ya
Bunu övgü olarak kabul ediyorum bro Anlamadığım bana gelene kadar adamın 3 senedir sitenin açık otoparkında sadece direksiyon kilidi ile (gerçi onu yaptığını da daha bilmiyoruz)bırakmasını kimse sorgulamıyor.O kadar motosiklet çalınması haberi geliyor,hiç mi endişe etmezsin be kardeşim.20-25 bin tl ver motosiklete ama gidip 150-200 tl ye bir U kilit ya da 300-400 tl ye makas ile kesilemeyen halat zincir kilit almazsın!
Hadi üşendin,bu zamana kadar çalınmadı bu saatten sonra da çalınmaz dedin ama çalındı ve sonra forumlarda sosyal medya da haber yayarak kaç kişi motosikletini bulmuş? şöyle bir hayal mi kuruyorsunuz "bunlar biraz bekler sonra çıkarıp kesin gezerler çaldıkları motosiklet ile" bu işi yapanlar kesin şu forumdakilerden zeki,orasını anladık.Kalkmış biri diyor motosikleti parçaladılar ön amortisör de ki sticer'ı sökmeyi unuturlarsa kesin yakalarız onları :D Hadi unuttular,öyle parçalayıp sattılar,siz de buldunuz parçasının birini,satan adam size gerçeği söyler mi sanıyorsunuz?
motosikleti çalınan adam ile en ufak dalga geçmişliğim yok aslında benim tiye aldığım yapılan arama yöntemi ve kuş kadar beyni olmayanların beni eleştirmeye çalışırken kendilerini daha komik duruma düşürmesi,bir eğleniyorum bir eğleniyorum anlatamam.
Hele uzay gemisi nick'li gereksiz favorim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
Sen beni bir de yatak da gör ama baştan söyleyeyim karşı cinse ilgi duyuyorum.
motosikletimi değil ama bisikleti mi bulmuştum
Konunun açıldıgı yer "çalıntı motor duyuruları" , kurallarda da "zincir takmazsanız konu acamazsınız" tarzı birşey göremedim acıkcası.
Öte yandan sizin ilk mesajınızdaki dalga gecme eğiliminizden önce motorun kilitsiz vs oldugu belli değildi, yani sizden sonra atılan bir mesajı sebep göstererek önceki yazdıgınızı haklı göstermeye calısıyorsunuz.
Forum olarak seviye gitgide geriye düşünüyor.
Calıntı ilan kısmına calındı diye konu acanı eleştirirler
Siyaset kısmına siyasi konu acıldı diye eleştirirler.
Garip yani.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Dostlar motosiklet bulundu iyi dilekleriniz için teşekkürler. Çalıp 2-3 km ileride bir sitenin içine bırakmışlar o site sakinleri polisi arıyım burada bir motor var site sakinlerine ait değil demiş plaka üzerindeydi. Polislerle de arkadaşa ulaşıp motorunu vermişler.
İlk kalınlaştırdığım (bold) kısmı ben yazdım ama abarttığın gibi kesin buluruz diye bir ibare kullanmadım. Belki, bir ihtimal dedim. Un ufak bir ihtimalden bahsettim. Gerçekten kötü birisin, psikolojik problemlerini buraya yansıtıyorsun. Ciddi anlamda söylüyorum git bir Endokrinoloji uzmanına, hormon tahlillerini yaptır önce. Hormonlardaki dengesizlik anlık öfkelere, duygu değişimlerine, paranoyaya neden oluyor. Baştan söyleyeyim, önce sen git diyeceksen ben tedavi görüyorum. Fakat bu duygu değişimlerini forumda yetkimi kullanarak kimseye yansıtmadım.
İkinci kalınlaştırdığım konuda ise, kesinlikle forumdan uzaklaştırılman gerekli, yine fakat seninle girdiğim ikili münakaşa nedeniyle bunu ben yaparsam herkes "oh olsun, ve belki de beter olsun" diyeceğini bildiğim halde yetkisiz kalmayı tercih ediyorum. Ama bunu da anlayabileceğini sanmıyorum gerçekten. Yine gelip bir sürü şey yazacak, boş yazacak ve haklılığını gururla alaycı bir şekilde ifade edeceksin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
Geçmiş olsun, şanslıymışsınız. pahalı değil ucuz bir ders olmuş neyseki, tekrarlanmaması dileğiyle
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Böyle duyarlı vatandaşlar yüzünde memleket yaşanmaz bir hal almaktadır.Çalınan motosiklet değil hırsızların emeğidir.Kim verecek bunun hesabını sorarım size!Kimsenin ekmeği ile oynamayın vebal almayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
Buradan şunu mu anlıyoruz,kalın seviyorsun?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çirkinleşmiş buralar, ama sanırım tespiti yaptım ben
https://www.hurriyet.com.tr/iktidars...ildir-11807785
Geçmiş olsun, arkadaşınız bundan sonra önlemini alır sanırım. Benim asıl şaşırdığım şey polisin yediemine çektirmeden motosikleti direk teslim etmesi oldu. Normalde yediemin otoparkına çektirip güzel bir çekici parası kitlerlerdi, sonra arkadaşınıza birkaç ay sonra haber verip(iyimser senaryo)belki de hiç haber vermeyip aylarca yatmasına sebep olur bir de günlük 5 tl(zamlardan sonra ne oldu bilmiyorum) otopark ücreti ödemesine sebep olurlardı.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
Bir yerde okudum ya da birinden duydum; çalınan motorlarda gps takip sistemi var mı yok mu anlamak için 2-3 gün yakın bir yere bırakırlarmış. Gelen giden yoksa 2-3 gün sonra alıp götürürlermiş. Bulunan motor da o 2-3 günlük süre içinde bulunmuş olabilir. Geçmiş olsun.
İyi bulunduğuna sevindim Allah tekrarını göstermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)