motorum çalındı!! MV AGUSTA F3675 34 AHR986
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar herkese..
8800 km 2015 model MV agusta motorum 19.11.2019 da 4 levent sanayi mahallesinden saat 12 civarı çalındı. Aynı noktada bir kaç gün önce başka bir motor daha çalınmış kamera kayıtlarına rağmen hırsız bulunup az delil nedeniyle serbest bırakılmış. Bir aydır gözüme uyku girmiyor bütün sanayi mahallesi kuştepe geceleri dolaşıyorum yok. Polisede gittim malum ama birşey yapılmıyor malum. Burayı biraz geç keşfettim malesef okuduğum yazılara göre farklı yollardan bulanlar olmuş. Bulana 10 bin tl para ödülü vericem arkadaşlar eli kolu uzun arkadaşlar el atarsa şu işi çözmem için çok sevinirim Lütfen yardımcı olun arkadaşlar!![IMG][IMG]
37117fb2-19a3-4e92-a420-2b322b12a1c0.jpg[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
ismim furkan telefon numaram 0533 258 32 02 bana burdan da ulaşabilirsiniz resimini de atarım arkadaşlar çok sağolun şimdiden
Reklamlar
-
cok gecmiş olsun, umarım bulunur
-
geçmiş olsun umarım bulunur
-
geçmiş olsun. umarım bulunur.
Çok üzücü.
Agusta'yı çalıp ne yapacanız hımne'ler.
Fotoğrafını at hocam makinanın.
Atamadıysan mail at bana. koyayım buraya.
-
Gecmis olsun, umarim bulunur.
Merak ettigim, o motoru calip ne yapacaklar, populer motorlar caliniyor diye biliyorum.
Parcalayip satmak icin, ama sizinkinin parcalari satilmaz da.
-
Allah sabır versin bu ülkede katil olunur
-
""hırsız bulunup az delil nedeniyle serbest bırakılmış""
Orman kanunlarını uygulayın diye devlet vatandaşı zorluyor,
Çok geçmiş olsun,
-
Motor hırsızlarına bir şey olduğunu henüz görmedim adamlar çalıp hayatına devam ediyor polislerinde hiç umurunda değil cezasını sen kesmeye kalktığın zamanda devlet baba seni suçlu buluyor çok yaşa sen devlet baba
-
beyazdı abi... benim olabilir.. hemen ulaşiyim
-
Tüm dünyada 350 adet üretilen bir motoru alacak adam ve çalacak adam (Çalan ne b.k yiyecekse artık? Satsan satılmaz, kaç tane var ki? Alanın direkt ensesinde biterler... Parçaya kullansan yine aynı; olmayan motorun parçasını kime satacaksın?) İstanbul'da birbirlerini bulmuşlar. Adeta bir soğuk füzyon mucizesi!?
Nice try bro, respect...
-
abi acil bana ulaşırmısın lütfen
-
Fotoğraf burada beyler.
-
Geçmiş olsun, motorunuz az rastlanan bir motoru, kolayca göze çarpacaktır trafiğe çıkarsa. umarım bulunur ve hırsızlar en ağır biçimde cezalandırılır.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Tüm dünyada 350 adet üretilen bir motoru alacak adam ve çalacak adam (Çalan ne b.k yiyecekse artık? Satsan satılmaz, kaç tane var ki? Alanın direkt ensesinde biterler... Parçaya kullansan yine aynı; olmayan motorun parçasını kime satacaksın?) İstanbul'da birbirlerini bulmuşlar. Adeta bir soğuk füzyon mucizesi!?
Nice try bro, respect...
350 adet değil ya bildiğin seri üretim motor bu.Senin dediğin agostini limited editon
Kardeşim çok geçmiş olsun...Hepsinin 7 sülalesinin kulaklarını çınlattım
Kansız herifler
-
Çok da güzel motormuş, en kısa sürede bulunur inşallah. Çalan şerefsiz, ellerini kullanamasın ömür boyu.
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
350 adet değil ya bildiğin seri üretim motor bu.Senin dediğin agostini limited editon
Kardeşim çok geçmiş olsun...Hepsinin 7 sülalesinin kulaklarını çınlattım
Kansız herifler
Evet ya, günah almışız modeli bilmediğim için aratmıştım Google'da açılan sayfa özel versiyonu gösteriyormuş.
Çok geçmiş olsun, benim motorum da 2 sene önce çalınmıştı, bulunmadı maalesef.
Kaskosu vardı inş.?
-
İlahi mecralardan belalarını bulmalarını diliyoruz düzenli olarak fakat hiçbir faydası olmuyor. Hırsızlığın kar ettiği nadir orman ülkelerinden birinde yaşıyor olmak büyük talihsizlik; çok geçmiş olsun. Diliyorum tez vakitte kavuşursun motosikletine.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler