34HP9364 2011 Kırmızı VFR 1200 F çalındı - ödüllü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede kavuşursunuz motorunuza.
-
Gitmiş güzelim yavru gibi motor... İnşallah bulursunuz, geçmiş olsun.
-
Hocam büyük geçmiş olsun bu tür pahalı motorlara kasko yaptırmak şart
-
Geçmiş olsun. Tez zamanda bulunur inşallah
-
Çok çok geçmiş olsun..bulursunuz inşallah
-
Inşallah kısa zamanda bulunur, zira hayalimin zirvesindeki motor. Biryerlerde bu hayali yaşayan varsa tadı damağında kalmasın isterim
-
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur. Yanlış anlamazsan tedbir alabilmek bağlamında soruyorum zincir hangi markaydı ki kesebildiler. Bide bu motorda HISS immobilizer varmı acaba
-
geçmiş olsun. çok kötü bir durum. bu ara çalınma olayları iyice arttı...
-
Geçmiş olsun. Bu sayfayı herkes okuyor. Sakın ola ki " motorun bende ver 5000 motoru geri vereyim" tarzında arayanlara kanmayın. O motor gitti maalesef.
-
Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede bulunur.
-
Geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur.Kapalı otoparktanmı çalındı ne tür zincir vardı.Biraz detay verirseniz başka motorların çalınmaması için faydası olur.Tekrar geçmiş olsun.
-
Çok geçmiş olsun
İnsan sadece üzülüyor.Elden başka bir şey gelmiyor maalesef..
-
çok geçmiş olsun inşallah bulunur bir an önce...
zincir ne markaydı ?
-
Auvray marka zincirdi, 2-3 sene önce 200 TL'ye aldım diye hatırlıyorum. HISS vardı, açıktı, ona rağmen itekleyerek çalıştırdı, nasıl ben de bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Site içi açık otoparktan çalındı, valla benim iyidir diye aldığım bir zincir vardı, yer belirtmeyeyim, yetkili servisten almıştım ama gidince de tu kaka işte. İstanbulda kapalı otopark olup başında 24 saat güvenlik yoksa hiçbir motor güvende değil arkadaşım ben bunu anladım.
-
Çok geçmiş olsun. Kendinizi yıpratmayın giden gitmiş yazık olmuş. Bildiğim kadarıyla 14mm altı zincir ve kilitler demir makası ile kesilebiliyor. Ancak HISS varken nasıl çalıştırabilmiş hayret doğrusu.
-
Bu alçaklar motoru belli bir yere kadar ittiriyor, sonra kamyonet kasasına atarak götürüyorlar yani çalıştırmıyorlar.
Geçmiş olsun, çok üzücü..
-
fyrath adlı üyeden alıntı
Auvray marka zincirdi, 2-3 sene önce 200 TL'ye aldım diye hatırlıyorum. HISS vardı, açıktı, ona rağmen itekleyerek çalıştırdı, nasıl ben de bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Site içi açık otoparktan çalındı, valla benim iyidir diye aldığım bir zincir vardı, yer belirtmeyeyim, yetkili servisten almıştım ama gidince de tu kaka işte. İstanbulda kapalı otopark olup başında 24 saat güvenlik yoksa hiçbir motor güvende değil arkadaşım ben bunu anladım.
tekrar çok geçmiş olsun... hiç bir yer güvenli değil bu kesin. zincirliyken olsa bile... bunlar şefersiz haysiyetsizler, cezalarda yeterli değil malesef.
-
cok gecmiş olsun; bende motoru değiştirmeyi düşünüyorum ancak fiyatı yuksek bırsey almaya tırsıyorum bu hırsızlıklar yuzunden.
-
Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede motosikletinizin bulunur. Eğer birdaha motosiklete binerseniz şu 2. resimdeki kedilere ve hayvanlara zarar vererek motosikletinizi koruma tekniğinden vazgeçin. Gidin sele kılıfı motor brandası alın. Kendi çapınızda aldığınız önlem gerçekten zalimce.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)