ÇALINDI! Yamaha xmax 250 momodesign
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah belalarını versin,bi bitmediler. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
-
Allah razı olsun... Bitmiyorlar nası bitsinler 10 saniyede para kazanıyorlar biz boşa alınteriyle çalışıyoruz!
-
Çok geçmiş olsun. Çalındığında ne gibi güvenlik ekipmanları vardı üzerinde? İnşallah hemen bulunur.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Az kaldı kucaklayıp eve çıkartıcaz motorları çok zor maddi yanı geçtim maneviyatı çok zor
-
Ben şuan 3 kilitle 1 de gidon kilidini sayarsak 4 kilitle kilitliyorum ama yinede içim rahat değil
-
valla 1 saatlik diyip bıraktığım için hiçbir güvenlik yoktu. Yağ sürdük ekmeklerine.
Bulan nasıl buluyor yol gösterebilirse sevinirim gerçekten...
-
arkinkarasoy adlı üyeden alıntı
valla 1 saatlik diyip bıraktığım için hiçbir güvenlik yoktu. Yağ sürdük ekmeklerine.
Bulanlar genellikle emniyette vs tanıdığı olan polisiyle müdürüyle arası iyi olanlar oluyor. Forumdan aynı şekilde süper teneresi çalınan birisi olmuştu gün geçmeden tanıdık sayesinde buldular. Türkiye'de kanun böyle işliyor . Çok geçmiş olsun
-
arkinkarasoy adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, inşallah bulursunuz. Yakınlardaki boş alan,otopark, bahçe gibi gözlerden uzak yerlere bir bakın. Motorda takip sistemi var mı diye 2-3 gün gözlerden uzak yere atıyorlarmış, alan eden yoksa o zaman götürüyorlarmış.
-
şu anlık ne kendim ne emniyet ne kadar ilgiliyse tabi- ses yok bulunamadı.
kendim baya kamera inceledim ama bi yerden sonra kamera bulamadım, mobese lazım.
Herkesten Allah razı olsun. Bakalım durumu haber edicem ama ümidim yok tabi o da ayrı...
-
Takip sistemi şart motorlar için. Keske birde motosiklet hareket ettirildiğinde telefona alarm bildirim vs gelebilse. Anında haberdar olsak ta biraz meşe odunu muhabbeti dönse.
-
01 Haziran 2019, 23:34
bitmezler çünkü vergi veriyorlar...
-
01 Haziran 2019, 23:59
kta26 adlı üyeden alıntı
Takip sistemi şart motorlar için. Keske birde motosiklet hareket ettirildiğinde telefona alarm bildirim vs gelebilse. Anında haberdar olsak ta biraz meşe odunu muhabbeti dönse.
Takip sistemleri zaten SMS gönderiyor!..
-
02 Haziran 2019, 00:00
bu aralar rüyamda motorumun çalındığını görüyorum, onda bile kendimi ne kadar kötü hissediyorum. Allah motorunu çaldıran arkadaşların yardımcısı olsun, son günlerde ana sayfada çok sık görmeye başladık çalıntı motor başlıklarını. motosikleti özellikle büyük şehirde saklaması, söküp parçalayıp satması daha kolay olduğundan bulması çok daha zor oluyor. kasko ve takip sistemi şart.
İnşallah bulunur, geçmiş olsun.
-
02 Haziran 2019, 01:01
Çalınan arkadaşa geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum, en yakın zamanda bulunur inşallah..
17 Mayıs'ta çalındı buraya da konu açtım inan o kadar zoruma gidiyor anlatamıyorum.. Çalındıktan sonra kaç kere rüyamda gördüm..
vlad1462 adlı üyeden alıntı
bu aralar rüyamda motorumun çalındığını görüyorum, onda bile kendimi ne kadar kötü hissediyorum. Allah motorunu çaldıran arkadaşların yardımcısı olsun, son günlerde ana sayfada çok sık görmeye başladık çalıntı motor başlıklarını. motosikleti özellikle büyük şehirde saklaması, söküp parçalayıp satması daha kolay olduğundan bulması çok daha zor oluyor. kasko ve takip sistemi şart.
İnşallah bulunur, geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler