34TN6202 Yamaha R25 2016 Model Mavi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gel Calış Didin Şeref Yoksunu Biri Çalsın
-
Umarım bulunur.
Bu adilere bir çözüm bulunması lazım.
-
Düzenleme.
csaby59 adlı üyeden alıntı
-
-
teşekkür ederim. sağolun.
-
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.
kilit kullanıyormuydunuz güvenlik önlemleriniz neydi ?
-
Merhaba, Öncelikle teşekkür ederim.
Normalde garajda tutuyordum ancak sadece direksiyon kildi ile ilk kez evimin altına bıraktım. Sanırım garajda tutmak bana böyle bir zaaf oluşturdu. İlk gecede alınması da tabi garip. Organize bir iş. Motorunuza en garanti çözüm bence gps. Çalışmadığı durumda dahil hareket ettirlse cep telefonunuzu arıyor. Motorsikleti olan arkadaşlar vakit kaybetmeden araştıtsınslar.
-
-
Bakın TVS'si çalınan arkadaş da hiçbir kilit kullanmamış ve motoru çalınmış.
Hırsızın hiç mi suçu yok, 3 kilit vurup yine çalınan da gördük ama tedbir-tevekkül ilişkisi. Cumartesi günü Eminönü'ne gittim, motorların %30 u kilitsiz. CB 650F ve XMax motorlar kilitsizliğine hayret ettiklerim oldu.
İnşallah bulunur. Söylenecek söz yok.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
Umarım bulunur.
Bu adilere bir çözüm bulunması lazım.
çözümü var aslında. yakaladığında polise teslim etmicen. neyse devamını yazmıyım.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
çözümü var aslında. yakaladığında polise teslim etmicen. neyse devamını yazmıyım.
Bundan sonra yenisi ile bunu yapacağım.
-
Benim esenyurtta rs200 çalındı 45 gün sonra sivil polis tesadüf şüpelenip durdurmuş ve motoru buldum. Çalan kişi nerede derseniz karakola bile götürmemişler, arkadaşımdan aldım çalıntı olduğunu bilmiyordum demiş.
-
Motora uzaktan kumandalı patlayıcı yerlestiriceksin , bu tarz durumlarda basıcaksin butona gümmm. Bir iki kişi patlatsın bak motora yaklaşmaya çekinirler.
Bir iki dandik motoru istanbulun kilit noktalarına yerleştirip, çalınmasına göz yumucaksın , 5-10 metre gitmesine izin vericeksin sonra gümmm. Sosyal medyada yayinlayacaksin bak bir daha yelteniyorlarmı.
Amma aksiyon çalışması yaptım he
-
Var mı bir gelişme , son durum nedir ?
-
Herhangi bir haber çıkmadı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler