34 UT 7924 Bulgurlu Duke 250 çalındı.
Reklamlar
-
Motosikletim 31.01.2019 tarihinde saat 02:30 ile 08:00 arasında Kurudere Caddesi, Gezi Sokak'tan çalınmıştır. Motosikletimde orjinal dukeden farklı olarak uzun ön cam ve turuncu koruma demiri vardır. gören duyan olursa 0506 102 84 66 mesaj atabilirseniz arayabilirseniz sevinirim.
Motorun fotoğrafını yükleyeceğim.
34 UT 7924
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Umarım çabucak bulunur.
-
-
geçmiş olsun. yokuş sanırım o sokak. böyle yerlerden motoru götürmeleri daha kolay oluyordur. umarım bir iz bulursunuz da motorunuza kavuşursunuz.
-
İnşallah çabucak bulunur. Ne gibi güvenlik önlemleri vardı? Kilit v.s.?
-
-
Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
-
Arkadaşlar motor bulundu teslim alındı polisimizin ve bekçi abilerimizin desteği ve yardımı büyük rol oynadı detayları paylaşacağım.
-
toprakg adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim çok sevindim...
-
Geçmiş olsun.
Güvenlik önlemlerini arttırmaklısın.
-
hocam geçmiş olsun gözünüz aydın çok sevindim bulunduğuna resimden anladığım kadarıyla da sağa salim teslim almışsınız sanırım.
-
Gözünüz aydın.
-
Motosikleti çalınan acılı arkadaşlarımız oluyor bu forumda. Çünkü bulunma ihtimali çok az.
Bu yazacaklarım tüm ilanı verenler için. Sadece bu arkadaşa söylemiyorm.
Çalıntı Konusu Açılırken;
Arkadaş lütfen yer-plaka-marka-model söylerken, ne gibi güvenlik önlemi vardı onu da yazın. Belki disk kilidi hiçbir işe yaramıyor! Bağlama kilit çok güvenli mi? Takip sistemi var ve polisler bu sistemi önemsedi mi? Çalıştı mı sinyal geldi mi? Bi anlat da öğrenelim!
Bulunursa;
Çok önemli! Nası bulundu? Tanıdık-torpilsiz mi blundu? Tanıdık şart mı? Değilse ne yapmak şazım? Şartsa kimi tanıyalım? Hırsız kimmiş? Bi anlat da öğrenelim!
Bulunmazsa;
Geçmiş olsun
Tamam motor çalındı-bulundu-bulunmadı müthiş zaman alıcı şeyler. Ama 6 ay sonra 1 sene sonra bi vakit bulun da yazın ya.
Çalınandan sonraki kısımların geliş bilgilendirmesi çok az. Esas faydalı olan kısım ise bu.
Teşekkürler, saygılar.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Çok gecmis olsun. Gözünüz aydın.
-
KTM duke serisi çok çalınıyor nedense hırsızlar tarzmı değiştirdi ne Geçmiş olsun
-
22 Ağustos 2020, 21:38
Arkadaşlar motor bulundu teslim alındı polisimizin ve bekçi abilerimizin desteği ve yardımı büyük rol oynadı detayları paylaşacağım.
Evet var mı detay?
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
22 Ağustos 2020, 22:05
Lan arkadaşımın motor sandım. Ne hortlatıyorsunuz ya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)