34 GPT 92 Plakalı Kawasaki Versys 650 Esenyurt Bölgesinde Çalındı
Reklamlar
-
Merhaba, 34 GPT 92 plakalı Kawasaki Versys 650 motosiklet 28 ekim 2018 tarihinde esenyurt ilçesi mevlana mahallesi yıldırım beyazıt caddesi üzerinde kilidi kırılıp çalınmıştır. Ön çamurluk ve sağ artçı ayağında kırık vardır. Sağ grenajda H. Pakmen yazmaktadır. Görenler için telefon numarası 0542 679 43 42.
Reklamlar
-
Cok gecmis olsun. Umarim sag salim bulunur
-
Geçmiş olsun.
Bir an önce bulunmasını dilerim.
-
BatuhanKK adlı üyeden alıntı
Merhaba, 34 GPT 92 plakalı Kawasaki Versys 650 motosiklet 28 ekim 2018 tarihinde esenyurt ilçesi mevlana mahallesi yıldırım beyazıt caddesi üzerinde kilidi kırılıp çalınmıştır. Ön çamurluk ve sağ artçı ayağında kırık vardır. Sağ grenajda H. Pakmen yazmaktadır. Görenler için telefon numarası 0542 679 43 42.
Disk kilidi mi kırılmış, bağlama kilit mi?
-
-
Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda bulunur...
-
-
çok geçmiş olsun
motor ne renk ?
-
-
geçmişolsun inş bulursunuz
-
-
gelişme var mi? emniyette tanıdık varsa daha kolay bulunuyor diye biliyorum kanka.
-
ihbar ile şahıs tespit edilmiş, bu ve çaldıkları 2 motosiklet daha bulundu
-
iyi iyi çok sevindim hadi gözünüz aydın
-
Artık disk kilidinide kullanmayın. Zincir # alarm veya takip sistemi şart hele İstanbul gibi yerde. Disk kilidini avm ge gittin kilitsiz durmasın diye tak. Gerisi traş.
-
BatuhanKK adlı üyeden alıntı
ihbar ile şahıs tespit edilmiş, bu ve çaldıkları 2 motosiklet daha bulundu
Çok güzel haber, zarar ziyan yoktur inş? Benimki çalındıktan iki ay sonra köprüden geçmiş (daha kartını iptal etmemiştim), korkmadan kullanıyor hayvanlar...
-
Benimde çalındı 10 gün sonra terk edilmiş olarak bulundu. 2000 lira masraf açtı, honda cbr 125 r. Plakası yok, paka ruhsat değiştirildi. Motor hırsızlığı konusunu unutturmayalım, devamlı yazalım. Yakalansa ne olacak yine dışarıda hırsızlığa devam. Madur olan ben, plaka ruhsat değiştir, parça tamir parası öde, sonra masrafı nasıl alacağım icraya versen icra bir sürü para istiyor. Adam parayı ödemiyor. Kanunlar madurları korumalı. Evine hırsız giriyor yine mağdur sen. Bu işleri önlemenin tek çüzümü elini kolunu kesme cezası olmalı.
-
ufak tefek hasar var o kadar
-
Ihbari yapan sahis ile gorusebildiniz mi. Buradaki yaziya istinadenmi farkedip ihbar etmiş ?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)