abi geçmiş olsun şerefsizler işte ne yapasın şerefsizzzzzz!!!!!!
geçmiş olsun ama bence o pislikler şimdiye kadar parçalışlardır tekrar geçmiş olsun
hocam motorun inşalalh biran önce bulunurda kavuşursun motorruna
gecmiş olsun kendi motorum calınmıs gibi üzüldüm valla bulunucagını sanmıorum ama gözümüz plakalarda
sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...
çok geçmiş olsun arkadaşım, aklımızda olsun ama bencede çoktan parçalanmıştır...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Allah kimsenin başına vermesin valla geçmiş olsun kardeşim, inşallah bulunur.. alarm falan da mı yoktu?
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
Valla ben bile çok üzüldüm benım başıma gelse heralde kafayı yerim ççççooooookkkk geçmiş olsun
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
katılıyorum bencede gezmek için calınmamıstır ama umarım yanılıyorumdur büyük geçmiş olsun
sende de suc var uNUTMa ki BURASI TURKIYE etraf aç dolu adamlar arabanı, motorunu çalmak için zaman kolluyolar.Keşke daha guvenlı bir yere bıraksaydın,üzmek gibi olmasın ama tek parça halinde bulman zor motorunu hele öyle bir motoru
dostum çok ama çok geçmiş olsun.. kaskosuzmuş birde.. yazık olmuşş.. umarım bulursun..
CBR 600F Honda,
cok gecmıs olsun ınan cok uzuldum akrapoıc egsozları o calan kısıye gırer ınsaalah
gercekten cok uzuldum ınsanın ıçı acıyor boyle seylerı okurken.umarım bır sekılde bulunur motorun.o serefsızlerden cıkar elbet bunun acısı!cok gecmıs olsun tekrar.
Umarım en kısa sürede bulabilirsin... Belki... Bi umut...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
gerçekten senin adına çok üzüldüm, geçmiş olsun,
ayrıca böyle k......larada lanet olsun, polis yakalar devlet bırakırsa bunlar az bile
Gecmis olsun ve eminim kafandan asagi kaynar sullar dokulmustur dostum , bulmak mucize olacak ne yaziki. Benim kici kirik motoru bile site icersinde 2 kilit ve alarm ile tutyoum yine icim rahat degil.Isimiz cok zor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bunları yakalayacan sonra tum motorcular ustunden gececek...bıdaha yapıyoalrmı
arkadaşım sen ümidini kesme herkeze yay sen inş bulunur
arkadasım senın bolgende bır suru ıkıncı el buyuk makına parcası satan yer var motor şasesı bıle satıyolar bence bıraz araştır ve gecmıs olsun
çok geçmiş olsun bulunur işallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)