Gözünüz aydın, motosiklet Beykoz'da bulunmuş.
Gözünüz aydın, motosiklet Beykoz'da bulunmuş.
lütfen detayları verin biz merak ederiz motorun durumu nasıl
Sevgili meslektaşım, motorun dükkanının oradan çalınmışsa daha da üzülürüm. Sen bakım foto.ları paylaştığında dükkanda "emlak" yazdığı için daha da dikkat kesilmiştim. Google'ye "mutlu emlak istanbul" yazınca adresin belli oluyor. Bu kansızların forumu takip ettiğine çok inanıyorum. Açılmaz kilit yoktur, hepimize ders olsun sanal ortamda asla yerimizi, yurdumuzu açığa çıkaracak bir paylaşımda bulunmayalım.
İçim acı dı ..geçmiş olsun.
.
beyler bu motor bulundu. bugün bi arkadaş instagramdan göstermişti. aha bulunmuş falan dedi. baktık motorun bulunmasının mutluluğu diye foto atmış.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Millet olarak bir konuda büyük bir eksiğimiz var olumsuz durumlarda biryerlere ses duyurmak için kendimizi yırtıyoruz. Olumsuz bir durumla karşılaştığımızda hemen heryere şikayet ediyoruz. Fakat memnun kaldığımızda yada mutlu olduğumuzda başkalarını düşünmek aklımıza gelmiyor. Forumda bu şekilde açılmış 40 milyon tane başlık var motorlar çalınıyor ve bir şekilde daha sonra bulunuyor.. Ama nasıl ??
Bu konuların daha detaylandırılıp hikayenin tamamını ve yaşanılan durumların anlatılması gerekiyor. Şu an burada yazarken bile eminim bu şerefsizler biryerlerde motosiklet çalıyor. Motosiklet nasıl bulundu kimler temasa geçti. Bu gibi açıklamaları konuyu açanların mutlaka detaylandırıp anlatması gerekiyor.
Hırsızlık konusunda gerçekten çok zayıf durumdayız. Daha önce motosikletlerim çalındı. Hiçbiri bulunamadı. Bulan arkadaşların bu konuda tecrübelerini paylaşmaları hem bu tip olaylar yaşayan arkadaşlar için hemde kendimizi bu konuda geliştirmek için etkili olacaktır..
MUTLUEMLAK bir donus yapaydiniz bu actiginiz konuya.
Yani hos olmadi boyle
.
.
.
.
.
.
.
Oldumu boyle
.
.
.yok yok olmadiii.
Beyler peşin hükümlü olmayın, konu sahibi mutlak dönüş yapıp gerekli açıklamaları yazacaktır. Geçmiş olsun.
Lütfen gelişmeleri yazın merak ediyoruz bizde kendi önlemlerimizi alalım
Çok geçmiş olsun 👋
Arkadaşlar motorum bulundu hepinize teşekkürler.
japondan şaşma,çine bulaşma........
MOTOSIKLETI CALINAN OLURSA ayni bu profilde devam etsin.
Evet hemde ne hevesle açmıştım o konuyu malesef böyle tatsız bir olayda yaşamak varmış kısmette.
Şükür kısa zamanda bulduk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
evet engin hatırlıyorum tabi fakat yaz başından beri sürekli motoru kullanıyordum eve vb
gerkeli önlemleride elimizden geldiğince aldık sanıyorduk.
Şükürler olsun kısa zamanda bulduk allah kimseye yaşatmasın bunu çok kötü bir tecrübe.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
Mlaesef bizi o çevrede ne ücretli nede ücretsiz otopark var yoksa tabiki oraya bırakırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Malesef şunu anladım nekadar kaliteli zincir oldugu hikaye
Kesmeleri gayet kısa sürüyor seyretmişsinizdir.
Asıl onları zorlayan direksiyon kilidi oldu ama oda bir yere kadar tabi.
zincirlerimde tuzla gemicilikte kullanılan grade 80 zinciri ama o kadar kısa zamanda kesildiki bende şaştım kaldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
Tam olarak size katılıyorum.
Ben motorumu hatırı sayılır bir arkadaşımın gerekli kişilere telefon acmasından ve benim gidip görüşmem neticesinde
2 saat sonra çooook alakasız bir yerde minibüs caddesi tarzında işlek yol kenarına gayet duzgun olarak bırakılmış
halde bir arkadaşımızı dikkati sayesindede bize ulaşıldı bu şekilde bulduk
motorsiklet oraya aracla bırakılmıştı
gerisini siz düşünün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
ancak fırsat buldum kusuruma bakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------
Evet arkadaşlar tum arkadaşlara elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım
amcak şimdi ufak caplı anlatayım
esatpasadan gece 3 de çalındı motor.
benım 2 dakıka sonra haberım oluyor arabayla gittikleri yöne doğru takıp ettım
görenler yardımcı oldu yön gösterdi fakat bir yol ayrımında onların gittiği değilde baka yola girmişim
elimden kaçırdım (ıyıkıde kaçırmısım)
sabah kamera vb seklınde tahmını rota ogrenıldı yeni sahraya dogru gıtmıs motor.
tanıdıklarla yenısahranın altını ustune getırdık gereklı yerlere tel acıldı
sonra kamera kayıtlarıyla polis vb halledildi
Burayı kısa gectım cunku sadece ıfade baska bısı olmuyo.
sonra tanıdıklarım sayesinde emnıyet mud görusmeler yapıldı oglen 3 te asayıs subede bır ıkı görusmem oldu.
orada baya ıhtımam gösterdıler saolsunlar (selamlar saglam yerdendı)
emnıyet mud çıktıktan sonra yaklasık 2 saat sonra motorum beykoz kavacıkta
dıkkatlı bır pizzacı arkadas tarafından bulunup tarafıma haber verildi
biz gelene kadar ayrılmadı basından saolsun.
ismi mıthat baş.
sonuç olarak motorum yenisahradaydı bu kesin bilgi
tam yerlerini gelen bilgileri polise söyledim.
ayrıldıktan 2 saat sonra beykozda bulundu
yanıma gelen arkadaslarında dıkkat edıp bana soylediği sey
deli gibi yagmur yagıyor motor calıstırlımadan ıterek dııl bır aracla buraya getırılıp bırakılmıs
heryer ıslak camurluk altları ve lastık ustlerı kuru.
kısacası hedep saptırarak uzakta bırakıldı
kımın kulağı cekıldıyse ıse yaramıs anlaşılan.
Şükürler olsun kısa zamanda bulduk allah kimseye yaşatmasın bunu çok kötü bir tecrübe.
japondan şaşma,çine bulaşma........
buradan da anlaşılıyor ki , dünya küçük herkes herkesi tanıyor...biz öyle değiliz ama patagonya cumhuriyetinde eğer milletvekili filan tanıdığın varsa emniyet müdürlerine baskı yapıp, (şu adamın çalınan eşyasını bulun diye), emniyet müdürleri hırsızları arayıp(kaldı ki hırsızlarda birbirini tanıyor) ana avrat sövdürmeyin adamın motorunu getirin dedikleri zaman alakasız bi yere bırakabiliyorlarmış motorları
şükür ki biz öyle değiliz
''kısacası hedep saptırarak uzakta bırakıldı
kımın kulağı cekıldıyse ıse yaramıs anlaşılan.''
İnsanın içini acıtıyor.
Alarm kilitten daha caydırıcı bir unsur.Kilit artı alarm çok önemli.Hatta kilit+alarm+Disk kiltli alarm olmalı.
Bizim tanıdığımız filan yok motorumuz çalınsa emniyette anca plakaya çalıntı diye işlenir sonra aylarca sokak sokak bir umut ararız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)