Motorun üstündeki plaka ile motor aynı değil?
Reklamlar
-
13 Haziran 2018, 09:29
Kolay gelsin iyi günler, bugun motor almaya karar vermişdim anlaştık adamla motor rks titanic 150 s. 5664 e hasar kaydı için mesaj attığımda motorun jaguar 100 olduğu ve hasarının olmadığı yazıyor. Kafam buna takıldı arkadaşım motorlarda oluyor gibi bi şeyler söyledi ama içim rahat değil yardım ederseniz çok sevinirim.
Reklamlar
-
13 Haziran 2018, 09:35
ruhsatın fotoğrafını isteyin bence. ruhssatta farklı marka yazıyorsa o zaman sıkıntı vardır işte
-
13 Haziran 2018, 09:38
Bazen sigorta şirketleri model çıkmayınca başka model girebiliyor böyle bir ihtimal var
-
13 Haziran 2018, 09:39
halo1925 adlı üyeden alıntı
ruhsatın fotoğrafını isteyin bence. ruhssatta farklı marka yazıyorsa o zaman sıkıntı vardır işte
Ruhsatta aynı marka model aynı plaka görünüyorsa bile sıkıntı olur mu
-
13 Haziran 2018, 09:42
Benim otomobil görünüyordu
Ruhsattaki marka, model, plaka ve sasi numarası önemli.
Tarik06 adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin iyi günler, bugun motor almaya karar vermişdim anlaştık adamla motor rks titanic 150 s. 5664 e hasar kaydı için mesaj attığımda motorun jaguar 100 olduğu ve hasarının olmadığı yazıyor. Kafam buna takıldı arkadaşım motorlarda oluyor gibi bi şeyler söyledi ama içim rahat değil yardım ederseniz çok sevinirim.
-
13 Haziran 2018, 09:45
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Benim otomobil görünüyordu
Ruhsattaki marka, model, plaka ve sasi numarası önemli.
😁 Otomobil görünse keşke, bi an jaguar 100 aldınız demelerinden korkuyordum 😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
Ya bi de motorlarda şasi numarası nerde oluyor abiler
-
13 Haziran 2018, 09:47
Tarik06 adlı üyeden alıntı
Ruhsatta aynı marka model aynı plaka görünüyorsa bile sıkıntı olur mu
yok o zaman hiçbir sıkıntı olmaz. aslında ruhsatta farklı bir şey görünmesi bile vizedeki adama bağlı. vizeye soktuğunuzda sıkıntı çıkabilir sadece. onun dışında bir sıkıntı yok. ama en en kötü ihtimal vizede red yiyip yeni ruhsat çıkarmanız gerekir plaka ile beraber. ruhsattaki şase no aynı ise tabi ki
-
13 Haziran 2018, 10:21
yok o zaman hiçbir sıkıntı olmaz. aslında ruhsatta farklı bir şey görünmesi bile vizedeki adama bağlı. vizeye soktuğunuzda sıkıntı çıkabilir sadece. onun dışında bir sıkıntı yok. ama en en kötü ihtimal vizede red yiyip yeni ruhsat çıkarmanız gerekir plaka ile beraber. ruhsattaki şase no aynı ise tabi ki
Teşekkür ederim sabah danışacak ve bana akıl verecek insanların olması çok güzel
-
13 Haziran 2018, 10:54
Benim motosiklette de olmuştu. Sigorta yaparken listede modeli bulamamıştı sigorta şirketi başka model yazdı bir şey olmaz önemli değil dedi. İkinci sefer sigorta yaptırırken düzelttirdim. Benim şasi numarası gidonla şasenin birleştiği yerde yani ön amortisörün üst tarafında.
-
13 Haziran 2018, 11:20
Gidonun şasiye bağlandığı yere bak. Benim scooter da şasi numarasına ulaşmak için küçük torpidoyu açıyorsun bir de kapak var onu açıyorsun. İyi saklamislar İtalyanlar
-
30 Temmuz 2018, 10:34
Bazıları sigorta çıkmadığı için olabilir demiş ama Rks Titanic 150 s bende var bir çok sigorta firmasından çıkıyor bilginize
-
03 Ağustos 2018, 13:37
Her zaman en sağlam sorgulama yöntemi şasi no'dur. Plaka değişebilir ama şasi no değişmez. (değiştiyse o da ayrı bir tartışma konusu tabi)
Bir de şu iki mutabakata çok dikkat et dostum;
1) Ruhsatta yazan şasi ve motor no'larını, motorun üzerinde de bulup birebir kontrolünü yap mutlaka
2) Bunlar tutuyorsa, şasi no'dan sorgulamasını yapabilirsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)