İstanbul Çamlıca'da evimin önünden motosikletim çalındı. 34 DC 7862 Plakalı Siyah Honda CBF 150 model motosikletimin bulunması için yardımlarınızı bekliyorum. Görenlerin insaniyet namına 0539 796 91 99 numaralı telefona bildirmesini rica ederim.
İstanbul Çamlıca'da evimin önünden motosikletim çalındı. 34 DC 7862 Plakalı Siyah Honda CBF 150 model motosikletimin bulunması için yardımlarınızı bekliyorum. Görenlerin insaniyet namına 0539 796 91 99 numaralı telefona bildirmesini rica ederim.
Geçmiş olsun kardeşim.. Umarım tez zamanda bulunur. Sosyal medyadan mutlaka duyurun.
www.motogoril.com
Geçmiş olsun doatum. Konuyla alakası yok fakat kullandığın güvenlik unsurlarını merak ediyorum. Zincirledin disk kilidi taktın da mı çalındı yoksa kitlemeden mi bırakmıştın, zincirlediysen ne tür bir zincir kullanmıştın. Merak ediyorum aldığımız önlemlere rağmen rahatlıkla motoru çalabiliyorlar mı?
Geçmiş olsun. Sürekli dikkat edersin, iki dakikalığına yukarı çıkarsın şrfszler nereden o ana denk getirirlerse çalıp götürürler. Aynen kaza yapmak gibi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)