Honda Cbf 150 miz Calındı ve bulduk ! Okuyun Arkadaşlar
Reklamlar
-
Ciddimisiniz ya ? Gerçekten ciddiyseniz çalınan motosikletleri bulmak için iş birliği yapmak isteyen çok kişi olabilir. Hatta bu işten deli gibi para bile kazanabilirsiniz.
Yaşadıklaraınız olmayacak şeyler değil. Fakat böyle bir hikayenin gerçekliği için adreslerin ve isimlerin net olması daha iyi olacaktır. Baron değilsiniz istanbulda otomatik silah temin etmek paranız varsa bakkaldan ekmek almak kadar kolay. Verin adresleri bizde arkadaşlarımızın çalınan motosikletleri için harekete geçelim.
Reklamlar
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
kardeşim merhaba. Buraya delikanlı delikanlı yazmışsın. Çok güzel fakat yazdığında hiç bir fayda yok. Motosikleti çalınan ve bulunamayan arkadaşlar yorum yapacaklardır. Benim 3 kere motosikletim çalındı. Elimde bir silah yoktu ama istanbulun altını üstüne getirdim motosikletlerimi bulamadım.
Yazdıkların gerçekmi bilmilyorum fakat yaşananlar doğruysa ve madem bukadar delikanlı bir arkadaşsın. Bize yada motosikleti çalınan arkadaşlara bu adresleri ya da bu isimleri ver. Senin malın kıymetli olabilir sen piskopatta olabilirsin fakat burada ekmek parasıyla hergün yediği yemekten kesip kenara atıp güç bela motosiklet alan insanlar ve kardeşlerin var bunlara bir yol gösterici ve yardımcı ol.
Kimdir bu insanlar isimleri adresleri nedir. Özeldende iletişim kurabiliriz yeterki insanların canları yanmasın kardeşlerimizin motosikletlerini bulalım.
Aynen öyle. Böyle bir mevzu başıma gelse en çok eğleneceğim kişi şu bmwli mt7li arkadaş.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
Eskiden bir dizi vardı A takımı.Onun gibi bir ekip kuracaksın.Ücreti mukabilinde insanların motorunu bulacaklar.
-
Bunlar hep fazla "kurtlar vadisi" seyretmekten oluyor.
-
Turgetson adamsın ya. Cos 'un kralını yazmışsın yine bu adamı banlamayın nolur. Beni banlayın bunu banlamayın fanınım olum senin
-
Deneme yazıları yazıyorsun sanırım. Ama burası edebiyat forumu değil. MOTOSİKLET forumu!
-
aga kimsede dememis ki yari otomatik tüfekleri nerden buldunuz?
-
Ülkemizde görev icra eden emniyet güçlerininin fonksiyonuna hayranım. Sadece garibanın işine ket vurmak konusunda göreve hazır görebiliyoruz; bunun dışında hakkı korumak, mağdura yardım etmek gibi görevleri sanıyorum iş tanımlarında yok.
İnsanlar, icra edilen suçun sonunda ortaya çıkan mağduriyetlerini kendileri gidermeye çabalıyorlar. Müthiş komik.
-
[/COLOR]
pikatel34 adlı üyeden alıntı
Herhangi bir silah dükkanı, av bayii vs
Ben daha çok kısa süreli çatışmayı merak ettim. Biraz detaylandırsaydınız keşke. Havaya mı yoksa elemanların üzerine mi ateş ettiniz, nasıl karşılık verdiler, ölen yaralanan?
-
CBF 150 için bunları yapan adam 1000rr için savaş çıkartır
-
Tüfekten sonrasını okumadım
-
Hiç silah ya da av mağazasına girdiniz mi ?Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama şu istanbulda hemen hemen her sokakta olan atış yapılan silah mağazaları var ? vallahi çocuğa para verip yollasam 2 3 dükkandan biri hertürlü faturasız olarak satışını yapıyor. bukadar zor değil silah bulması.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Eskiden bir dizi vardı A takımı.Onun gibi bir ekip kuracaksın.Ücreti mukabilinde insanların motorunu bulacaklar.
Bu da şu şekilde döner bu memlekette:bu A takımı önce motosikletlerin çalınmasına müsade eder sonra ücret karşılığı sahibine getirir herkes payını alır. Güzel ekmek kapısı.
-
2011de 300 liraya keleş var gönderelim diyorlardı da istanbulda sıkıntı olur diye istemedim. Çok uğraşmaya gerek yok, avcı tanıdığı olan herkes bulabilir tüfek
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
Çatışma kısmına kadar gayet inandiriciydi.Olay gerçekse gittiğiniz yerlerin açık adresini paylaşın bizde basalım iyi forumlar
-
-
-
“Aslan bir üstüme atıldı.Çektim çakıyı bunun karnına tak tak tak....”
Gerçekse ülkede kolluk kuvveti kalmamış demektir.
-
Bu motosiklet hırsızlarında altına işemek gelenek herelde.Kartal'da görev yapan polis arkadaşımın yakaladığı motosiklet hırsızıyla konuşması sonucu yine böyle bir alt ıslatma mevzusu geçmişti...
-
uzun zamandır foruma uğramıyodum. yarısını okudum konunun ve üşenmedim şifre hatırlatma yapıp sırf şunu yazmak için girdim.
YAV HE HE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)