Arkadaşlar,
Siyah renkli 1997 model Triumph Tiger marka 34 HPG 76 plakalı motorum 16/07/2006 tarihinde İstanbul'da çalınmıştır. Duyan veya görenlerin 532 545 8669'dan bana haber vermelerini rica ederim. Teşekkürler. Ahmet
Arkadaşlar,
Siyah renkli 1997 model Triumph Tiger marka 34 HPG 76 plakalı motorum 16/07/2006 tarihinde İstanbul'da çalınmıştır. Duyan veya görenlerin 532 545 8669'dan bana haber vermelerini rica ederim. Teşekkürler. Ahmet
Arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bu çalan şerefsizlerin ayağı biryerde takılırda bulursun motorunu
Geçmiş olsun Ahmet kardeş, Umarım motorunu en kısa zamanda kazasız belasız alırsın.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Çok geçmiş olsun ya nasıl korucaz bu motorları anlayamadım disk kilidi; zincir kilit ve motorun kendi kilidinden sonra her saat başı camdan bakıyorum.
icim yandi.... "gecmis olsun" dan fazla bir mesaj almak istiyorsan ahmet; motorun belirgin (yapistirma, eklemeler, resim vs vs) özeliklerini yaz. calinmis aracin plakasiyla dolasan salak vardir ama illede sana denk gelmeyebilir.
all you need is love
Bu markadan pek yok piyasada. Kesin akli sira meraklisina satarim kafasi ile almistir. Cunku parca talebi olan bir model degil. Ikinci el satanlari kizistir Polis yardimci olursa cabuk bulunur aslinda.Hirsizlar motorun pesinden kosuldugunu anlayinca genelikle motoru ucra bir yerlere atip kacmayi tercih ediyorlar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
abi çok çok geçmiş olsun inşşalah bi gün motor ve onu çalanlar karşına çıkar
Motor bulundu arkadaşlar sanırım, 11 yıl sonra. Çalıntı motor haberlerinde biri paylaştı az önce.
Vay arkadaş gel de isyan etme. Adam unuttu acısnı. Şimdi bir kucak hurda ile sil baştan yarası deşilecek.
4 yıl boyunca o motoru bulunduğu yerde kimsenin çalmaması da ilginç
Vay arkadaş. 11 yıl boyunca o motor o plakayla hiç mi çevirmeye, kontrole girmemiş çok ilginç..
Bu motordan türkiye de az. Hırsız yapmış bi hata çalmış. Sonra baktı bunun yedek parçasını dahi arayan yok, ittirivermiş bi kenara.
Üye ilanı verdikten sonra bir daha girmemiş. Telefonunu arayan oldu mu ?
4 yıldır kimse sormamış mı bu motor kimin neyin diye bizim apartmanın balkon altındada bi cg 100 var 1 aydır dokunulmuyor şüphe etmeye başladım kimsede kimin bilmiyor
Numarayı arayıp haber veren oldumu
Sahibi çalıntı mesajını atmış sadece. Onun dışında hiç login olmamış. Motorun bulunduğundan haberi vardır umarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)