34 UR 919 2004 Siyah CBR 600 RR'ım çalındı.
-
Selamlar,
Motorumu, 8 Temmuz Cumartesi 02:00'da, Moda'da, oturdugum binanin acik garajina birakarak evime ciktim. Sadece direksiyon kilidi vardi ve kilitliydi. Yatmadan hemen once balkondan bakarak motorumun yerinde durdugunu gordum. Saat 12:00 gibi uyandigimda motor yoktu. Yerinde kirilmis bir parca buldum ve servise giderek bu parcanin direksiyon kilidine ait bir parca oldugunu ogrendim.
Duyanlarin, gorenlerin 532 560 32 96'dan bana ulasmalarini rica ederim.
Karakola giderek zabit tutturduktan sonra, bulunma ihtimali sordugumda ise "insallah bulunur" cevabi aldiktan sonra tum umutlarim yikildi. Ne direksiyon kilidi, nede polis derdimize kesinlikle care degil.
Bu calinma olayindan 3-5 gun once kasko icin bi firmadan fiyat almistim. Bir kac yere daha sorarim diyerek sallamistim sonra. Basina gelmeden anlamiyor insan.
Basiniza gelmeden once onleminizi alin arkadaslar. Kasko, kapali garaj, disk kilidi. Bu ucunden en az ikisini edinin. Benim kadar seviyorsaniz motorunuzu, evlat acisi gibi koyuyor adama.
Uzerinde extra siyah cam ve komple rs5 egsoz vardi. resmide budur.
Reklamlar
-
bu kaçıncı çalıntı haberi ya .. büyük geçmiş olsun umarım bulunur hondan
-
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulursun
-
gecmiş olsun kardeş inş. bulunur
-
Geçmiş olsun inşallah bulunur!
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
çok üzüldüm kardeş umarım en kısa zamanda bi şekilde bulunur motorun :(
-
inanmıyorum ya varya geçmiş olsun yaz yaz bitmiyor ah be abicim direksiyon kilidi
fıs ya saniyelik ya bende bilmiyordum başıma geldi öğrendim allah tan benimkini
çalıştıramamışlar dı keşke seninkide çalışmasaydı kısa devre olayıyla ama
olduktan sonra boş komuşuyoruz ama üzüldük sadece bunu bil sevgilerimle
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Abi çok geçmiş olsun umarım bulunur motorun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
Geçmiş oLsun dostum umarım buLunur.. ama ben sana bir tavsiye kocaeli tarafına doğru bir bak.. bu ara parkda baya bir motor var..
-
11 Temmuz 2006, 23:58
Abİ GerÇekten Çok ÜzÜldÜm Ama Ne Fayda BÜyÜk GeÇmİŞ Olsun
-
13 Temmuz 2006, 23:58
Sagolun arkadaslar, benimde temennim o walla. insallah bulunur. Gecen gun iki tane yunus'la (kirmizi seritli olanlar yunus du galiba, yada sahin, bilemedim) konustum bu konuda. Onlarinda dedigi aynen soyle : "Kendin kovalamazsan bulunma ihtimali dusuk, git gezebildigin kadar tamirci gez, saga sola haber sal".
Yarin bir ilan bastiracagim 50-60 tane ve gezdigim butun tamircilere, servislere birakacagim bunu. ilana da odullu yazmak ise yariyormus. En fazla bir kac gun icinde ozel bir numaradan aranacagim ve odul karsiliginda motorun yerini gostermek isteyecek birilerinin arayacagindan bahsediliyor. Nasil bir tezgahdir anlayamadim ama deneyecegim. insallah ise yarar.
-
14 Temmuz 2006, 00:20
Geçmiş olsun arkadaşım,Umarım sapasağlam bulunur motorun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
14 Temmuz 2006, 00:23
2004_Black_CBR_600_RR adlı üyeden alıntı
Sagolun arkadaslar, benimde temennim o walla. insallah bulunur. Gecen gun iki tane yunus'la (kirmizi seritli olanlar yunus du galiba, yada sahin, bilemedim) konustum bu konuda. Onlarinda dedigi aynen soyle : "Kendin kovalamazsan bulunma ihtimali dusuk, git gezebildigin kadar tamirci gez, saga sola haber sal".
Yarin bir ilan bastiracagim 50-60 tane ve gezdigim butun tamircilere, servislere birakacagim bunu. ilana da odullu yazmak ise yariyormus. En fazla bir kac gun icinde ozel bir numaradan aranacagim ve odul karsiliginda motorun yerini gostermek isteyecek birilerinin arayacagindan bahsediliyor. Nasil bir tezgahdir anlayamadim ama deneyecegim. insallah ise yarar.
umarım dediğin gibi olur ama elini çabuk tut
-
14 Temmuz 2006, 00:45
geçmiş olsn çok işallah bulunur
-
14 Temmuz 2006, 00:46
Geçmiş olsun inşAllah bulunur!
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
14 Temmuz 2006, 02:15
allah belalarını versin.. güzel bir makineymiş.. inş en kısa sürede bulunur.. kavuşursun karakaçanına..
-
20 Temmuz 2006, 12:15
geşmiş olsun arkadaşım nekadar zor bişedir ya okurken bile iç,im titiredi ciddi önlemler almalıyız ewlatlarımızı korumalıyız hiç kolay diğil sen çalış didin sonra hırsız götürsün olacak işmi bu
-
20 Temmuz 2006, 12:54
geçmiş olsun...
-
20 Temmuz 2006, 13:13
gecmıs olsun cok uzuldum :(
Yeni yine yeniden
-
18 Ağustos 2006, 10:16
Çok buyuk gecmıs olsun kardes cok kıyak motormus yazık olmus neyse Allah sabır versın kımsenınde basına bole olaylar vermesın aminnnnn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler