ilk taksidi henüz ödenmemiş asya motor dan alınan 150 t modeli scooter gündüz vakti pendik-kurtköy-uydukent te çalınmıştır.
plakası:34 eja 71 kırmızı renk. henüz 200 km de idi.
arkadaşlar şansımız varsa belki gözünüze çarpar.
ilk taksidi henüz ödenmemiş asya motor dan alınan 150 t modeli scooter gündüz vakti pendik-kurtköy-uydukent te çalınmıştır.
plakası:34 eja 71 kırmızı renk. henüz 200 km de idi.
arkadaşlar şansımız varsa belki gözünüze çarpar.
gecmıs olsun arkadasım
Yeni yine yeniden
geçmiş olsun . inşallah gözümüze çarparda haber verirz sana.
çok çalışmam lazım çoook.:)
bu sere.sızler buyk ıhtımalle parcalıyolar ama umarım bulnur
Yeni yine yeniden
Geçmiş olsun arkadaş. Bütün motosiklet sitelerine yaz. Belli olmaz belki birinin gözüne çarpar.
walla insan üzülüyor . acaba benimkinide çalarmı diye de içine bi kurt düşüyor. Geçmiş olsun canım kardeşim.
Gecmis olsun Insallah Bulunur......
çok sağolun arkadaşlar ilanı ben verdim ama motor yakın bir abimin.3 gün önce yanıma gelmişti. katologdan beğendi.hangisini alayım dedi.bende hepsi aynı en ucuzunu al demiştim.yazık oldu valla.çok üzülüyorum çok.
geçmiş olsun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Geçmiş olsun İnşallah bulunur benimde arkadaşımın motoru çalınmıştı bulamadı motoru sonradan kasımpaşada deposunu bulabildi sadece parçayıp satmışlar Geçmiş olsun tekrar inşallah bulunur...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Büyük geçmiş olsun. Bu korku yüzünden motorun taksidi kadar otoparka para veriyorum.
geçmiş olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
geçmiş olsun kardeşim inş. bulunur
şerrefsiz adiler diyorum başkada bir şey demiyorum. umarım kendi motorları da çalınır. ama onlar bunu hissetmez bile. nasılsa yalama olmuşlar.
dostum hangi saatte nereye nasıl bıraktığını yazarsan bize de ibret olur. herhalde iki dakika sonra gelirim diye burnunun dibindeki yerden gitmiştir...
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
Çok geçmiş olsun...Umarım en kısa sürede bulunur...
Geçmiş olsun dostum bence en iyisi sonradan pişman olmak yerine kasko yaptırın derim.
gecmis olsun umarim bulursun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
geçmiş olsun benimde motorum çalındı neredeyse 1 ay oldu ses seda yok...umarım seninki bana benzemez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)