2015 model BMW R 1200 GS arka, sağ-sol çift çantalı beyaz renk motorum 2 hafta önce Etiler civarında çalınmıştır. Bulan kişi ödüllendirilecektir.
Plaka nosu 34 NB 0770
2015 model BMW R 1200 GS arka, sağ-sol çift çantalı beyaz renk motorum 2 hafta önce Etiler civarında çalınmıştır. Bulan kişi ödüllendirilecektir.
Plaka nosu 34 NB 0770
Geçmiş olsun..
Resim ve belirgin özellikleri varsa yazmanizda fayda var
Geçmiş olsun,bu arada gs lere taktılar galiba 2gün öncede gs800 çalınmış merterden.
Pahalı makina nerden baksan 70 kağıt kaskosuz kapıda, garajda tutmak zor..
Çok geçmiş olsun. İnşallah en yakın sürede bulunur. Arkadaşım 0 km aldı 84 bin tl ödedi. Bu kadar emek ve alın teri ile biriktirilen paralar verilerek sahip olunuyor. Allah belalarını versin hirsizlarin. Resim koyarsaniz cok daha.iyi olur. Trafikte.gördüklerime daha dikkatli bakacağım.
Kristal vazo gibi böyle motorlara gps , takip sistemi vs şart 80 lira be (
gps vs belkı ama asıl cozum kasko ve guvenlı bır garaj ki garajlardan bıle cıkartıp calısıyor serefsızler.Tek kesın cozum kaskodur,ben motoru 15.500 aldım,1900 tl kaskoya verdım maalesef. Cok yuksek rakamlar cıkabılıyor kaskoda , orda kaskoda muafıyetlerı secıp tekrar fıyat ıstemek en akılcı yol. Kasko close larını elemek mesela sadece hırsızlık ıcın fıyat ısteyınce daha uygun rakamlar cıkıyor. Konu dagılmasın ,tekrar gecmıs olsun umarım en kısa zamanda bulursunuz.
Geçmiş olsun, çokdan parçalanmıştır.ne desek boş :(
Düşündüm yardım edebilirmiyim aynı güzergahta çalınan başka birinin motoru nerede bulundu nasıl bulundu paylaşsam yararı olurmu diye. sonra vazgeçtim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)