canım ciğerim JeNNY'm çalındı..
-
arkadaşlar, bir ay önce büyük hevesle satın aldığım JeNNY isimli teknem perşembe günü Dragos Marina dan çalınmış. ancak bugün haberim oldu. 4,60m boyunda ve 1,70 eninde, 15hp Johnson motorluydu. İçim acıdı walla doyamadan gitti. duyan, bilen veya gören nolur haber versin!!!
0 505 446 62 63
nejatgunaydin@gmail.com
"Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, inşallah bulunur Jenny... Alan muhtemelen boyayıp motorunu da değiştirir herhalde ama hadi hayırlısı... Bu arada enin 1.70 mi gerçekten? Daha kısa geldi gözüme.. Kaça malolmuştu sana, merak ettim de... Ben de mi alsam bir tane...
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
-
Çok üzüldüm.Çalan yaratıkda ismini falanda değiştirir şimdi.Çokda güzelmiş.
-
gecmis olsun insallah bulunur..marinayi mahkemeye ver bence..dunyanin parasini aliyor se...sizler..ilgilenselerdi..
-
adi insanlar baskaarı alın terıyle alıyor bunlar goturuyor..cok gecmıs olsun arkadasım. umarım bulunur o marina yı bencede dava et gelen gecenı tekeneye yaklastırıyolarsa ohhoooo
Yeni yine yeniden
-
iyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar. inşallah bulunur da kabus gördüm derim. SuperDude arkadaşım ben tekneyi 2200YTL ye almıştım ama 2650YTL olmuş. www.teknesan.com dan bakabilirsin, GT9 modeli. alacagın motor da sana kalmış artık. 30hp ye kadar takılabiliyomuş.
"Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)
-
Birden tüylerim diken diken oldu yaw, bizim burda deniz olsa motosiklet almayan babam tekne alırdı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler