Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

canım ciğerim JeNNY'm çalındı..

Motovento
    REKLAM ALANI
    cyrano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    arkadaşlar, bir ay önce büyük hevesle satın aldığım JeNNY isimli teknem perşembe günü Dragos Marina dan çalınmış. ancak bugün haberim oldu. 4,60m boyunda ve 1,70 eninde, 15hp Johnson motorluydu. İçim acıdı walla doyamadan gitti. duyan, bilen veya gören nolur haber versin!!!
    0 505 446 62 63
    nejatgunaydin@gmail.com

"Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Geçmiş olsun, inşallah bulunur Jenny... Alan muhtemelen boyayıp motorunu da değiştirir herhalde ama hadi hayırlısı... Bu arada enin 1.70 mi gerçekten? Daha kısa geldi gözüme.. Kaça malolmuştu sana, merak ettim de... Ben de mi alsam bir tane...
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok üzüldüm.Çalan yaratıkda ismini falanda değiştirir şimdi.Çokda güzelmiş.

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    gecmis olsun insallah bulunur..marinayi mahkemeye ver bence..dunyanin parasini aliyor se...sizler..ilgilenselerdi..

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    adi insanlar baskaarı alın terıyle alıyor bunlar goturuyor..cok gecmıs olsun arkadasım. umarım bulunur o marina yı bencede dava et gelen gecenı tekeneye yaklastırıyolarsa ohhoooo
    Yeni yine yeniden

cyrano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    iyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar. inşallah bulunur da kabus gördüm derim. SuperDude arkadaşım ben tekneyi 2200YTL ye almıştım ama 2650YTL olmuş. www.teknesan.com dan bakabilirsin, GT9 modeli. alacagın motor da sana kalmış artık. 30hp ye kadar takılabiliyomuş.
    "Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Birden tüylerim diken diken oldu yaw, bizim burda deniz olsa motosiklet almayan babam tekne alırdı
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler