arkadaşın hacı usrev kuştepe buralara girdigim zaman sanki başka bir ülkeye gitmiş gibi oluyorum girmedigim sokak kalmadı aradıgım motorlardan birini bile göremedim
arkadaşın hacı usrev kuştepe buralara girdigim zaman sanki başka bir ülkeye gitmiş gibi oluyorum girmedigim sokak kalmadı aradıgım motorlardan birini bile göremedim
anlamadım ki ne diye gidiyosun aradığın motor mu var
bacacayram ses ver,akibetin nedir?
Bakırkoy madodayım, dayak yemek ısteyen gelsın 😂😂 mıllet olarak kafayı yedık yav
Kuştepe'ye gittin de, hangi sokaklara gittiğin önemli. Benim evin kuştepede. Sana sokak sokak vereyim git gir o sokakları gez. Bi 'ne lazımcılar' gelsin yanına. Trump towerstan aşağı doğru inip ilk soldan sonra sağdan girersen Yavrukuş sokağa girmiş olursun. O sokak kuştepenin en nezih sokaklarından biridir. Bi üst sokak yoncalı sokak. Orası da nezihtir ancak etraftan pislik çok gelir oraya ana güzergah olduğundan. Az aşağıda çiğdem sokak var. Bi derinliklerine doğru in. Onun az üst sokağı da son durak diye geçer. Yürekliysen buyur. İnönü caddesinden kuştepe meydana çık. Karakolun arkasından alev sokağa, oradan köz sokağa doğru dal. Bizim aile 25 yıldır yavrukuş sokakta. Şu saydığım sokakların hiçbirinden arabasız geçmedim. Yemedi.
HONDA
#BZ3082
arkadaşım hepsini gezdim karakolun oradan girdigimde hemen şag tarafta cıkmaz sokak var yanlışlıkla arabayla girsen dönemezsin geri geri cıkarsın
arkadaş geçmiş olsun. sanırım bir motor arıyorsun da sokak sokak motor mu aranır ?
mevlana mahallesi, sarıgöl, kuştepe, gültepe, hacıhüsrev, dolapdere, esenler dere, tepe, karabayır, bir de komşusu olan daha nezih denen semtler ile birlikte yüzlerce sokak var. hangi birini gezip bakacaksın?
motoru çalınan varsa gop polis karakoluna gitsin muhtemelen oradadır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)