YAMAHA YZF R1 1999 MODEL ÇELİKTEPEDEN ÇALINMIŞTIR
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun umarım bulursun.
https://postimage.org/
Fotoları yükle sonra linkleri burdan paylaş
-
Çok teşekkür ederim yardımın için ALLAH RAZI OLSUN
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
OZNRKARAKS adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar en son Kuştepede görülmüş, yakın olan varsa dikkatli olsun rica ediyorum..
-
Geçmiş olsun umarım tez zaman da bulursun,
-
Erhan Tosun adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun umarım tez zaman da bulursun,
İNŞALLAH Teşekkür ederim Allah razı olsun
-
Abi öncelikle geçmiş olsun. Kuştepede oturuyorum ve buralarda görmedim makinayı. Ancak bakılcak yerleri sorarsan son durak, alev sokak, köz sokak taraflarına bakılmalı.
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Abi öncelikle geçmiş olsun. Kuştepede oturuyorum ve buralarda görmedim makinayı. Ancak bakılcak yerleri sorarsan son durak, alev sokak, köz sokak taraflarına bakılmalı.
Sagol Allah razı olsun şimdi oralara bakıyolar bide öglen saat 15:00 sularında oto saniyede görülmüs
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
Arkadaşlar adam 2 3 bölgede görülmüş, benim düşüncem bu adam bunu dolaşmak icin çaldı ki alınması zor biyerde degildi motor. Sizce eski model ya parçalattırırlar mı yoksa benzini bitince kenara mı atar ? Çok içinde değilim bilmiyorum yardımcı olabilirseniz düşüncelerinizle çok sevinirim...
-
5 aylül sabahı motorla gezinirken yanımdan geçmiştiniz talatpaşa caddesinde... aynı motoru şimdi burada görünce ayrı bir üzüldüm.
Gültepe civarında olacağını tahmin ediyorum, bir bakın...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Allah kurtarmış, zaten son sahibisin, 0 km R1 parası versen yine adam olmayacak bir motosiklet ile bırak hırsızlar uğraşşsın. çaldıkları paradan çok tamir için zarar ederler.
-
-
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
aynen abi sürüklemek güzel fikir... Soran olursa da "Çaldığı motordan düşmüş" deriz.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Shamy adlı üyeden alıntı
Allah kurtarmış, zaten son sahibisin, 0 km R1 parası versen yine adam olmayacak bir motosiklet ile bırak hırsızlar uğraşşsın. çaldıkları paradan çok tamir için zarar ederler.
O ne demek kardeşim adam bi sermaye yatırmış o motora her ne kadar arızalı bile olsa (bilmiyoruz tabi belki de sorunsuz) aralarında illa ki bağ vardır. Sonuçta motoru çalınmış acısı varken böyle bir yorum olmamış. İnşallah hayırlısıyla bulunur.
-
Yerli yersiz sirf yorum yapmak icin biseyler yazanlar var bari buralarda yapmayin sunu.s izin basiniza gelse ayni tepkiyi mi vereceksiniz nasil olsa suydu nasil olsa buydu aammmmann mi diyeceksiniz...
Neyse, gecmis olsun umarim bulunur motosikletiniz.
-
geçmiş olsun.
nedir son durum?
-
Allah hepinizden razı olsun, gereksiz yorum yapıp boş konuşanları iplemiyorum zaten. Hala arıyoruz motoru ama eğer yanlış görülmediyse bi cok kez gültepe ve etrafında görülmüş, siyaha boyatıldığına dairde söylentiler var bilemiyoruz ama tabiki peşini bırakmadık ve moralimiz gerçekten bozuk bayram ama bize degil hic keyfimiz yok Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın. Hayırlı bayramlar
-
Shamy adlı üyeden alıntı
Yani bu yorumu görebileceğimi hiç sanmıyordum ama yapılmış ne yazıkki hocam kusura bakmayında bu kafayla olmaz.Hani böyle düşünen küçük cc motorlarıda adam yerine koymuyordur.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda motorunuzu bulursunuz
-
-
Arkadaşlar motorumuz bulunmuştur, darısı diğer arkadaşların başına. ALLAH kimseyi böyle bir durumda çaresiz bırakmasın
-
Geçmiş olsun. Nası bulunduğuna dair detay verebilirmisiniz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)