Lütfen arkadaşlar; en kötü ihtimal alarmlı bir disk kilidi alalım, takalım. Üşenmeyelim. Kaşla göz arasında gitmiş emeğiniz.
çok geçmiş olsun inşallah bulunur, haram zıkkım olsun bu namertlere
Tesekkurler arkadaşlar inşallah buluruz çalan kişiden o misli misli çıkar o yönden kafam rahat kaza yapmış olsam bu kadar koymaz sonuç olarak alin teriyle kazanılan biseyi 2 dakikada götürüyorlar insana koyuyor.
Ne konumda çalındı, ders alabileceğimiz bir durum var mı? Kilitlimiydi?
Kardeşim Alibeyköy meydandayım. Bakarak olacam, insallah bulunur. Kilit falan filan var mıydı, sadece gidon mu kitliydi.
Alibeyköy otogarinda giriş yaptığınızda ispark ücret alıyor park için sonuç olarak is park bekliyor orda o yüzden pulsarin bagajı küçük olduğundan kilit tasiyamiyodum dreksiyon klidi 1 ise yaramıyor biliyorum ama sadece direksiyon klitliydi sonuç olarak is park var diye bıraktık 10 dakika arayla kaçırdık.
Ders alınacak çok fazla bisey yok motoru kucaklayıp yanında tasican resmen arkani dönmeye gelmiyor.
Bende otogara yakın oturuyorum yeni 150 NS aldım nere olursa olsun güvenmemek lazım en kötü bi kilit şart şuan bende plakada yok randevu aldım daha tam çalınmaya müsait
Bende alibeyköyde oturuyorum neresindesiniz aklımda olsun görürsem eğer
Alibeyköy tarafında oturmuyorum sadece otogarda isim olduğu için gelmiştim saat 22 30 felan olduğu için isparkta görevli kalmiyormus akşamları o yüzden sorumluluk almıyoruz dedi güvenlik tabi ben bunu bilmeden biraktim
İspark'dan çalındıysa ve ispark fiş kestiyse motorunuz sigortalıdır. Oradan alabilirsiniz.
Işte sıkıntı orda görevli calismiyormus aksam saatlerinde bende bilmiuodum bunu çıkarken öderim diyodum o yüzden fis kesilmemisti
Gecmis olsun. Umarim bulunur.
Ben bırakırken tabela felan gormedim ama imde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)