İYİ SÜREN ADAM MOTORU ÇALINDI Honda CBR250R
Reklamlar
-
Reklamlar
-
adamın başına gelmeyen kalmadı...
-
-
Dün motorumu satıyorum diye video paylaşmıştı.
Geçmiş olsun inşallah bulunur.
-
1 eylülde Sonunda.... diye mesaj atmış motorun fotoları var 1 eylülde motoru satın almış sanırım ve 3 eylülde aynı motoru satmak istiyor 4 eylülde de motor çalınıyor. Tuhaf olaylar gerçekten
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
1 eylülde Sonunda.... diye mesaj atmış motorun fotoları var 1 eylülde motoru satın almış sanırım ve 3 eylülde aynı motoru satmak istiyor 4 eylülde de motor çalınıyor. Tuhaf olaylar gerçekten
Motor önden kazalıydı. Grenajları tamir ettirmiş sanırım.
-
Evet motor kaza yaptı fotoğrafları var facesinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Arkadaşlar motor Beşiktaşta görülmüş , Bağcılardada görülmüş oralarda oturanlar bir baksın
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
araştırmadan konuşuyosun,ne zamandır bu motor onda iyi süren adam youtube kanalında kaç tane videosu var. git izle neden karalıyosun ki? her konuda bi garip konuşuyosun bence, pek düzgün bişey yazdığını göremedim.
-
gegor45 adlı üyeden alıntı
araştırmadan konuşuyosun,ne zamandır bu motor onda iyi süren adam youtube kanalında kaç tane videosu var. git izle neden karalıyosun ki? her konuda bi garip konuşuyosun bence, pek düzgün bişey yazdığını göremedim.
Haklısın bir hata olmuş ama hep saçmalıyo olsam haftada onlarca özel mesaj almazdım. Ayrıca herkesin sorularını sabırla yanıtlıyorum, cevap vermemezlik etmedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)