28 haziran da kardeşimin başına gelen olay şöyle;
28 haziran salı gece saat 02:00 sıralarında yeni yatmışken dışarıdan bir motosiklet marş sesi duydum hemen yatağımdan fırlayıp kalktım, evimin önüne park ettiğim motosikletin üzerinde motoru çalıştırmaya uğraşan 20 li yaşlarında birini gördüm. Hemen "bırak lan motoru" diye bağırdım. Hemen ardından sokağa koştum.
Aşağı indiğimde motoru yolun ortasında bırakıp kaçmıştı. Kontak kısmına bir şeyler sokup dağıtmış ve motoru çalışmaya hazır konuma getirmiş olduğunu gördüm. Biraz sonra sokaktan 70 p 4328(tam hatırlayamadım 4823 de olabilir) plakalı tahminen 2000-2005 model honda cbf sanırım kırmızı renkli arkasında topcase olan bir motor geçti. Üzerinde iki kişi vardı ve arkada oturan çocuk motorumu çalmaya çalışan kişiydi.
Polisi aradım ve durumu anlatıp plakayı verdim. 1-2 saat daha balkonda kalmama rağmen hiç bir ekip otosu gelmedi.
Yer, Bağcılar / Merkez. O akşam disk kilidini takmayı unutmuştum.
Durum budur. Eğer motoru çalabilmiş olsalardı son 1 buçuk ayda 2 arkadaşımın ki gibi kardeşimin motoruda artık çalınmış olacaktı. Bakalım benim sıram ne zaman gelecek...