Merhaba.
1999ModeL Lacivert.MZ251-FUN marka motorsikLet'im ÇaLınmıştır.
34 YM 4325. Gerci pLakasıyLa DoLaşacak Kadar apt.L oLamazLar ama genede yazayım dedim. Enson HaLıcıoğLu-SütLüce Civarında GörüLmüş. ÇaLınma tarihi 22.06.2006.
Merhaba.
1999ModeL Lacivert.MZ251-FUN marka motorsikLet'im ÇaLınmıştır.
34 YM 4325. Gerci pLakasıyLa DoLaşacak Kadar apt.L oLamazLar ama genede yazayım dedim. Enson HaLıcıoğLu-SütLüce Civarında GörüLmüş. ÇaLınma tarihi 22.06.2006.
GeÇmİŞ Olsun İnŞallah Bulunur.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Abi neden hep senden çalıyolar sen tedbirsin olmayasın...
geçmiş olsun...inşallah bulursun
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Geçmiş olsun... Ama aradan 2 gün geçmiş, o plaka çoktan değişmiştir.
May the Force be with McLaren Mercedes
Çalan şerefsizi "*************************************"
O kadar !
Plakanı yazdım aklıma.Göz aşinalığı olur.Gözüm yolda.Geçmiş olsun.Bulunur en kısa zamanda
geçmiş olsun
inşallah motorunu tek parça halinde bulursun...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
kurt_kapani_mos adlı üyeden alıntı
ben param parca bulunmasınada razıyım yeterki bulunsun motor. kısmına bişi olmasın.
bu arada Kafa grenaj ı çatlak, ve üzerinde inter-kurye çantası vardı. belki ordan hatırınızda kalır.
gecmiş olsun gercektende.bunlar insan degil !
Kardeş motorun resmi varmı. Bu fun ne oluyor. Motorunu görmüş olabilirim.
gecmıs olsun o hırsızı yakalyıp bı guzel dövecen
Yeni yine yeniden
çok geçmişolsun çalana kullanmak,satmak nasip olmaz işAllah
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun arkadaşım inşalllah bulunur
geçmiş olsun arkadaşlar.bu çalan şerefsizleri *******. motoru çalıp 50-100-150 civarı satıyolar.o para nasıl boğazlarından geçiyor.allah hepsinin belasını versin.
by_doritos sanırım kendinde degilsin. Motor çalınalı 2 yıl olmuş ve geçmiş olsun diyorsun.
Bu tarz şeyler sanırım asla bitmez bu forumlarda.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)