Bulan gören arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. 34 FY 0301
Sonuna kadar takipçisi olacağım en ağır cezayı çekecek bunlar.
Bulan gören arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. 34 FY 0301
Sonuna kadar takipçisi olacağım en ağır cezayı çekecek bunlar.
Geçmiş olsun , foto paylaşırsan daha faydalı olacaktır.
Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda bulursunuz
Hiç ara vermiyor şerefsizler her tarafta kamera olmasına rağmen her geçen gün daha rahat motor çalıyolar. Çünkü yakalanmıyor adamlar veya polis yakalamıyor
Gören duyan olursa çok sevinirim. Teşekkürler.. Resimler Aşağıda
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Motorsikleti ertesi sabah kapımda buldum.. Sol ayna yoktu,kontak kablolarını sökmüş düz kontak yapmış,akü boşalmıştı,epeyde hırpalanmış..
Eh be kardeşim bu dünyaya zarar vermeyemi yağma yapmayamı geldiniz siz. Bunada şükür falan demicem bu kaypaklar yaptığını ödemeli hiç yoktan biton zarar
geçmiş olsun, şanslısın ki geri gelmiş. buarada dikkatimi çekti, ben de oxford un aynı kilidini kullanıyorum. zinciri falan kestiler mi ya da kilidini açtılar mı? böyle bir sıkıntı olduysa ben de ona göre önlem alayım.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Bulamasaydım umrumda bile değildi, kamyonun altında kalsa çalanlarla beraber tercih ederdim. İpini koparan vatandaşın malına çökemez. Herkes bu düşüncede olsa zaten kimse motor çalmaya cesaret edemez anahtarı üstünde bırakır yatar uyursun
Gazi mahallesine bakmanı tavsiye ederim. Birtane böyle vardı gençlerin altında buydu diyemem ama motorda gürültülü bir ses vardı egzostan mi motordan mi bilmiyorum. İki hafta önce görmüştüm Bayadır görünmüyor ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)