Merhaba sevgili iki teker sevdalıları,
Kısaca başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim. Çünkü yaşadığım bu durum her motor sahibinin başına gelebilecek bir olay.
Sene 28.04.2015 Kadıköy de kaldırıma park ettiğim güzelim shadow 750 döndüğümde yerinde yeller esiyordu. Kısacası motorum çalınmıştı. maalesef bulunamadı. Giden gitti tabi her gördüğüm siyah shadowu en ince ayrıntısına kadar halen inceliyorum belki çalınan motorumdur diye.
Evet olayın birinci yarısı burada bitiyor. Gelelim ikinci yarısına Kasım 2015 xmax 250 aldım malum havaların soğumasıyla doyamadan parka çektik ve baharın gelmesini dört gözle bekler olduk her ikimizde. Mayıs 2016 da kısa süreliğine evin önüne bırakmış bulundum. Sanki birileri özellikle beni takip ediyordu. Evet döndüğümde canım xmax 250 yerinde yoktu. Buraya DİKKAT endişelenmedim çünkü bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine motoruma taktırdığım takip cihazının sayesinde bulabileceğimi biliyordum tabii çalan kişi cihazı etkisiz bırakmadıysa. Neyse hemen telefonumdan çihazın görüntüleme programını açtım ve motorum gebze istikametine doğru ilerliyordu. Fazla uzatmadan sona gelelim. Araca atladım ve takip ettim bölge emniyetini de yanıma alarak elimizle koyduğumuz gibi bulduk. Araç park halindeydi ve kimseler yoktu çalanın gelmesini bekledik maalesef gelmedi belki de bizden haberdar olduğu içindir. SİZLERE TAVSİYEM 200 TL civarı olan bu süper ötesi cihaza sahip olmanız ve aracınıza taktırmanızdır. son derece ilgili ve yardımcı oluyor. ben den sizlere telefon numarasını vermek alıyor Bu numarayı ararsanız son derece gerekli bu cihaza sahip olabilirsiniz. 0530 035 90 67 (Özcan Bey)