SARI RENKLİ BAJAJ PULSAR RS 200 Çaldıranlar Bir Baksınlar,,,
Reklamlar
-
04 Haziran 2016, 01:44
ahtand123 adlı üyeden alıntı
Bulamadık hala geziyoruz o öevrede
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Biz arabayla kovalıyoruz elaman motorla sabit durmadığı için yakalayamıyoruz polislerimiz saplaun en ufak bir devriye destek olmuyorşar motor 2 gündür sarıgöl ve çevresinde geziyor ama yardım eden olmadıüı için yakalayamıyoruz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Şuan sarıgöl ve çevresinde geziyoruz bize katılmak iateyen buyursun
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Biz kovalıyoruz senin esnaf değiliz göbekten oturduğumuz yerden sallamıyoruz mağdem o kadar sağlam adamsın insan orda el atar bu motor siİn değil bırakın die boş boş konuşup insanın morelini bozmayın mağdur durumdayız çevremiz tanıdığımız yok aen abilik yapta el at bu işe
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
Biz arabayla kovalıyoruz elaman motorla sabit durmadığı için yakalayamıyoruz polislerimiz saplaun en ufak bir devriye destek olmuyorşar motor 2 gündür sarıgöl ve çevresinde geziyor ama yardım eden olmadıüı için yakalayamıyoruz...
Adam iyilik yapmış ona bile laf edebiliyosun.Şimdi millet senin bu davranışın karşısında yardım etme isteği olsada yardım eder mi sence ?
Reklamlar
-
04 Haziran 2016, 01:45
Bilmeyenler için kısa bir bilgi olsun;
"Polis arkadaşlar hiçbir surette ilgilenmiyor"
-
04 Haziran 2016, 02:24
harung adlı üyeden alıntı
Bilmeyenler için kısa bir bilgi olsun;
"Polis arkadaşlar hiçbir surette ilgilenmiyor"
Üzücü , neyse inşaallah salimen geri kavuşursun bro .
-
04 Haziran 2016, 10:14
Aradım park halinde dedim biz uzaktayız biz gelene kadar siz gidin polise siyorum pollis bana diyorki olay yerine intikal ediyoruz sonra arıyorlar beni motor gitmiş kimse yok 40 dk sonra giderse polis olmaz tabi polislerde bu işin içinde sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
Gop çevresinde olan motorcu arkadaşlar bi kaç devriye atsa yertespiti yapsa binicem üstüne yakalayamıyorum haberi alıyorum şurda die gidene kadar bulunduğu noktadan kayboluyor
-
04 Haziran 2016, 10:28
Motorun gezdiği yerler belli beklesen bi günde on kere görürsün...
-
04 Haziran 2016, 10:32
-
14 Haziran 2016, 17:40
Tek başına olmuyor işte
İşi gücü bırak topla 2 araba adam dolanın oralarda madem bukadar çok geziniyorlar hiç mi eşin dostun yok
-
14 Haziran 2016, 17:54
4 hazran gecesi motoru aldık arakdaşlar artık burdan akıl vermenize gerek yok yardımcı olan diyorum bak akıl veren demiyorum YARDIMCI OLAN herkezden allah razı olsun
-
14 Haziran 2016, 19:38
4 hazran gecesi motoru aldık arakdaşlar artık burdan akıl vermenize gerek yok yardımcı olan diyorum bak akıl veren demiyorum YARDIMCI OLAN herkezden allah razı olsun
İyi bi dayat atsaydınız
-
14 Haziran 2016, 20:16
geçmiş olsun. nasıl aldınız bi anlatır mısın hocam? nasıl buldunuz nasıl aldınız filan?
-
16 Haziran 2016, 04:08
Bulunması güzel, geçmiş olsun nasıl bulduğumuzu anlatırsanız diğer arkadaşlara da yardımcı olabilir
-
16 Haziran 2016, 07:25
evet dostum nasıl geri aldınız ne oldu ne olmadı bir anlatında merakımız gitsin
-
16 Haziran 2016, 09:03
Serkan abi Allah senden razı olsun ki motoru birdaha anca rüyasında görebilecekken sahibine yardımda bulundun ve bulmasına vesile oldun.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
16 Haziran 2016, 09:26
valla ben daha bugün okudum bu başlıktaki haberi.serkan kardeşim senden daha fazla çaba göstermiş, senin yaptığına bak.adama bi sövmediğin kalmış hoş bu söyledikleriniz de sövmekten beter.senin gibiler insanı iyilik yapmaktan soğutur.
-
17 Haziran 2016, 15:38
isfa67 adlı üyeden alıntı
valla ben daha bugün okudum bu başlıktaki haberi.serkan kardeşim senden daha fazla çaba göstermiş, senin yaptığına bak.adama bi sövmediğin kalmış hoş bu söyledikleriniz de sövmekten beter.senin gibiler insanı iyilik yapmaktan soğutur.
Aynen öyle vallahi adamın sağı solu ayrı oynuyor insanı pişman eder serkan abi olmasa o motoru hayatta alamazdı bencede
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)