Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HONDA CBR250R 2013 Siyah

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Merhabalar,

Benim de motorum çalındı arkadaşlar. Evimin önünde ABUS zincirle bağlı motorum 01.06.2016 tarihinde saat gece 02 civarında Beşiktaş/Dikilitaş'ta çalınmıştır.

Motoruma ait bilgiler aşağıdaki gibi olup, gören duyan haber alan herkesin yardımlarını rica ediyorum.

Honda CBR 250R 2013 model Siyah renkte ve üzerinde metal GPR marka egzoz var.
    Plaka: 35 FK 299
    Şase No: MLHMC41A4D5201221
    Motor No: MC41E2312824

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gt250r
    Her yer kamera,tam olarak nereden calindi?

Motosikleti
    nc750x
    Çok geçmiş olsun. Bu şerefsizler yüzünden motora da binilmez artık. Motoru alıyorsun sürekli çalınır mı düye düşünmekten keyif zehir oluyor. Ülke tam çifliğe döndü.

Bunlar iyice sapıttı. Başlarını kesmek gerek

simurgg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı rutindalga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Benim de motorum çalındı arkadaşlar. Evimin önünde ABUS zincirle bağlı motorum 01.06.2016 tarihinde saat gece 02 civarında Beşiktaş/Dikilitaş'ta çalınmıştır.

Motoruma ait bilgiler aşağıdaki gibi olup, gören duyan haber alan herkesin yardımlarını rica ediyorum.

Honda CBR 250R 2013 model Siyah renkte ve üzerinde metal GPR marka egzoz var.
    Plaka: 35 FK 299
    Şase No: MLHMC41A4D5201221
    Motor No: MC41E2312824

http://i.hizliresim.com/qBloM3.jpg
    Gecmis olsun. Zinciri mi kesmisler?

Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    inşallah bulursun sağ salim geçmiş olsun

Alıntı OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. Bu şerefsizler yüzünden motora da binilmez artık. Motoru alıyorsun sürekli çalınır mı düye düşünmekten keyif zehir oluyor. Ülke tam çifliğe döndü.
    Katılıyorum.hayalimde kawasakinin nakedları ve ninjaları,1200lük harleyler falan olmasına rağmen 115cc boyuma uygun olmayan hafif bir scootera binip gittiğim her yerde her tarafını deli gibi kilitleyip eve geldiğimde rampadan çıkarıp evin içine sokuyorum.hırsızların cezalandırıldığı bir ülkede yaşamayı ben de isterdim

mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R
    Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda bulunur. Şarjlı kesme taşı ile geziyorlar. Abus mabus farketmiyor.

Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Apartmanın girişindeki büyük demir kapıya ABUS marka lokma zincirle bağlamıştım, makas gibi bir aletle kesilmiş, kesilme çizgisi çok net ve düzgün. Güvenlik kamerasında görülüyor çalınma anı ancak çalanların yüzleri çıkmamış kameraya. Kaçış yolu üzerindeki mobese de maalesef çalışmıyormuş..

GPR egzoz CBR250 de hiç karşılaşmadım o yüzden en belirgin ve ayırt edilebilir özellik. Dikkatinizi çekebilir diye özellikle belirtmek istedim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)