Motorum Çalındı ! ACİL BAKIN !
-
34 EL 1167 PLAKALI MOTORUM ÇALINDI. MODELİ: HONDA SPACY , RENGİ: BEYAZ. MOTORUMU İSTANBUL KADIKÖY ACIBADEM CADDESİ HAŞİMBEY SOKAK AYDIN APARTMANI ÖNÜNDEN ÇALDILAR. MOTORUN HALATINI KESEREK ÇALMIŞLAR. MOTORUMUN YANLARINDA LOGOLARI VARDI. DÖŞEMESİ DİKİŞLİYDİ. ARKA STOPLARINDA FİLİMLER VARDI. BULUNMASINA ACİL YARDIM EDİN .
İRTİBAT İÇİN:0532 457 23 23
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
BU MOTORU GÖREN ACİL BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN !
Reklamlar
-
Kansızlar yine can yakmaya devam ediyor
İnşallah tez vakitte bulunur
-
Amin inşallah
-
İnşallah bulunur hocam. Geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun bi resim paylaşaydınız daha iyi olurdu
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Geçmiş olsun inşallah bulunur.Halattan kastınız ne tam olarak ?Kestikleri zincir nasıl bişeydi ?
-
inşallah bulunur resim paylaşsanız ve varsa güvenlik kamerası kayıtlarını bakıp bir aramanızda fayda var bence.
-
Sağolun inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
Profiline resim albümü yaptım fakat asıl fotoğrafları paylaşmak istiyodum nasıl paylaşılıyor bilmiyorum.
-
Bu serefsizlere ekmek, as vermiyceksin.Gecmis olsun hocam İnsallah bulunur.
-
Güvenlik kameralarını inceledik zaten hatta polise de başvurduk ama polisler hiç ilgilenmiyor bile işte bulursak kendimiz bulucaz. Kamera kayıtlarında 2kişi gözüküyor bir tanesi geldikleri motordan inerek benim motoruna biniyor ve peş peşe gidiyorlar.
-
https://hizliresim.com/ burda yükleyip forum olanı kopyalayın link seçeneğini yapıştır tammadır
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Şifreli dışı sert bir plastikten halatti. Biz pencerenin demirliklerine takılı halde ortadan kesilmiş olarak bulduk motor kayıplara karıştı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
Sağolun yardımcı olduğunuz için
-
Light shoot kullanin resimler icin gecmis olsun
-
-
Geçmiş olsun umarım tez zamanda hasarsız bir şekilde bulursunuz
-
Devlet yakalasada ifade alıp salar,motoru calınmış biri olarak yakaladıgımda cezalarını kendim kesicem kolunu bacagını kırıcam anlıycaklar kredisi bile bitmemiş motoru calmanın ne demek oldugunu,bu ülkeye şeriat kanunu gelmeden huzur olmaz
-
geçmiş olsun,yaz ayları maalesef bu tip ufak ve hafif makineler için risk teşkil eder bir ortam yaratıyor hırsızlık durumlarında.Umarım motorunuz bulunur,her ne kadar güvenlik ekipmanları pahalı olsada bu tip durumları yaşamak yerine paranızın gitmesini istemek daha mantıklı hale geliyor.Kullandığınız halatları demir makası ile kolayca kesebiliyorlar artık,ben şahsen gemicilerin kullandığı granit zincir ile bağlıyorum,ancak freze ile kesilebilen bu tarz ürünler kullanmak lazım istanbulda artık.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
Sağolunnnn
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Menguc bey gerçekten çok sağolun çok yardımcı oldunuz. motoru görenler benimle irtibata geçsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
ersinkurkcu sizede geçmiş olsun inşallah bulunur
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
http://hizliresim.com/9L4Yyo motorun resmi burada
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
MENGUC beyin patlaştığı resimler motoruma ait oradan bakın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler