haziranda olmuş olay ancak mesaj yazmam da bir sorun yoktur heralde.Bu motor acaba barbaros bulvarında mı duruyordu?Plaka çok tanıdık geldi de , bir de sanki fotoğraf da barbaros'da çekilmiş gibi.
haziranda olmuş olay ancak mesaj yazmam da bir sorun yoktur heralde.Bu motor acaba barbaros bulvarında mı duruyordu?Plaka çok tanıdık geldi de , bir de sanki fotoğraf da barbaros'da çekilmiş gibi.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Geçmiş olsun inşallah bulunur...
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamnda motorunuzu bulursunuz gerçekten çok kötü bir duygu.
geçmiş olsun benim 2 arkadaşımında 1 hafta arayla 1000rr ları çalındı okadar araştırmalarına rağmen bulamadılar sadece duyduğum şase numaraları değiştirilip yurt dışına satıldıkları yada parçalanıp satıldıkları tekrar geçmiş olsun
baba cok gecmıs olsun anlamadıgım nasıl caldılar kılıt mılıt falan yokmuydu araca falanmı yuklemısler ???
Kardeşim motorun bulundumu, eğer bulunmadıysa, hemen gayrettepe oto masasına git ve sor, bazen bildirmiyorlar.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
plakasına dikkat etmedim ama aynı renkte motor barbaros bulvarında ulusoyun önünde duruyordu sürekli, hatta 1 hafta önce falan gördüm, belki çaldıran arkadaş aynısından almıştır?
walla üzüldüm umarım en kısa zamanda bulunur
Acımadıki, acımadıki
Geçmiş olsun acaba bir haber var mı ?
bu foto ney anlamadık?..............
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
fotoyu anlamadık ve konuyu niye hortlattı onu hiç anlamadık nerdeyse bir seneyi geçmişşş bee olay olalı
ulan onu çalan o ahlaksız şerefsiz adiiii.....OR.......ÇO......belli ki şerefli bir ana evladı değilmiş....inşallah bulursun.
ne garip?...
1 seneden eski bi forumu siteye üye olur olmaz attığı ilk mesajıyla hortlatan biri
siteyi nerden tanıdında o konuyu buldun sen_??
yada o resim neyin nesi???
yada onun üstüne geçmiş oolsun diye yazılan msjlar...!
hiçmi görmüyoruz nu konunun eski olduğunu???
GKN MOTORS
doğru resim neyin nesi anlayamadım be dostlar siz çözdünüzmü
bu motor bana biraz tuhaf geldi arkadaşlar benim düşündüğümü yoksa sizdemi düşünüyorsunuz ne iş bu motor plaka felanda yok
bariz belli adamın elinde çalıntı motor var. bumu gibilerinden gösteriyor işte ....
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bu konu neden hortlamış şimdi durup dururken...
!!!??
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
olayı çözevilen varmıı ??
Nedir bu luca34 olayı kimin nesidir ?
Motor da izmirin..... İzmirden çalınan motor varmı bildiğiniz?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)