Bulunmasına bende çok sevindim. Geçen haftalarda Hamidiye mahallesinin 1 km aşağısında ofisparkın önünde r25 çalındı ve hala bulunamadı
Bulunmasına bende çok sevindim. Geçen haftalarda Hamidiye mahallesinin 1 km aşağısında ofisparkın önünde r25 çalındı ve hala bulunamadı
Bugun bu sekilde calinan motosikletiniz yarin gene calinabilir bundan ders cikarin hocam ve guvenlik seviyenizi artirin evinizin yaninda ucretli otopark varsa onunla anlasabilirsiniz aylik bir tutar icin yahut kapali motosiklet garajlari satiliyor kumanda ile acilir kapanir cinsten oyle birsey edinip bir kac modifiye ile dahada guvenli hale getirebilirsiniz. Gozunuz aydin bulunmasina sevindim gule gule binin kazasiz belasiz insaAllah
Selam, görüntüler elimde mevcut değil, tam almak için gidecekken polis aradı ve bulunduğunu söyledi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Eyvallah, aynen iyi ders çıkardım. Artık bu bölgede tutmuyorum. Gps sistemi, iyi bir halat zincir ve disk kilidi ile desteklemeyi düşünüyorum. apartman ilede bu güvenlik sorunu için toplantı yapmamız gerektiğini konuştum.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Gecmis olsun ve gozunuz aydin,hem uzuldum hem sevindim umarim birdaha yasamazsiniz bu sorunu
Cok gecmis olsun. Sevindim adiniza.
alarmdan ziyade motorun herhangi bir yerine pil ya da batarya ile çalışan bir GPS cihazı koyun, selenin altı olablir mesela başka yerleri de olabilir.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Hocam geçmiş olsun.Alarmın kabloları selenin altında değil mi? Nasıl çalmışlar?
büyük geçmiş olsun valla bende büyük motor bakıyorum da bu tür haberleri görüne korkuyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)