KARDEŞLER BENİMDE GEÇEN SENE MOTORUM ÇALINDI NERDE NE KADAR ÇEKİCİ VARSA HEPSİNİ ARAŞTIRDIM KASIMPAŞADA Kİ ÇEKİCİDE BULDUM SORUN SORUŞTURUN ELBET BULURSUNUZ EĞER PARÇALAMAMIŞLARSA MOTORU BU YAZIYI ÖNEME ALIN
KARDEŞLER BENİMDE GEÇEN SENE MOTORUM ÇALINDI NERDE NE KADAR ÇEKİCİ VARSA HEPSİNİ ARAŞTIRDIM KASIMPAŞADA Kİ ÇEKİCİDE BULDUM SORUN SORUŞTURUN ELBET BULURSUNUZ EĞER PARÇALAMAMIŞLARSA MOTORU BU YAZIYI ÖNEME ALIN
GİDİN ÇALDIRIN MOTORLARINIZI O ZAMAN SONRADA BULAMAYIN ÖYLEMİ OLUCAK BENİM YAZDIĞIMDA BİR ŞANS DENEMEKTE HER TÜRLÜ FAYDA VAR
len bebe,
2 dk önce üye olmuşun. direk böyle saçma sapan konu açıyorsun.
birde büyük harflerle yazıyorsun. forum kültüründen aciz insan. büyük harfle yazmak BAĞIRMAK demek....
hadi sen git oyuncak ayıcıklarınla oyna abisi
çalınan motorunuz az bir ihtimal dahi olsa yeddi emin otoparklarında (adı her neyse trafiğin araç çektiği yerler ) ve sahibine haber verilmemiş olabiliyor irtibat numarası ve motorun resimleri bırakılabilir .
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Benimde motorum değil de aracım çekilmişti. Plakanı mesaj atıyorsun. Hangi yedieminde ise mesaja cevap geliyor. Gidip aracınızı alıyorsunuz. yani çekici çekici dolaşmanıza gerek yok. yemiemine giren her araç kayıt ediliyor. Örnek SMS aşağıdadır.
PARK 34XX1382 yazıp 1550'ye SMS yollayın.
Beyler bende duyup yeddiemin otoparklarına sordum. Bişey çıkmadı. Polise gittim. Böyle böyle bişey varmış dogru mu dedim. Otopark otopark dolaşma biz bulunca haber veririz gibi laubali bişey söyledi. Otoparktaysa polis aramaz mı? gidip kendimiz mi bakmamız lazım?
Ben de attım olmadı, acaba sadece arabalar için mi geçerlidir.
Yoksa bizim motorlarımız Allah'ın belası lanetli kasaplarda mı ?
Lanet olsun kı bu sıstem kotu ınsanları kesmıyor salıyor dısarı,,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)