CBF 150 2015 Model motorumuz çalınmıştır.
Reklamlar
-
Merhaba cbf 150 2015 model motorumuz Yeşilpınar mahallesi 1.karadeniz sokaktan dün gece çalındı. Polise bilgi verdik Gaziosmanpaşa yakın bir bölgedeyiz. Gören duyan olursa bilgi verirse çok minnettar kalırız. 34 UL 0112 TELEFON NUMARASI: 0538 272 28 05
Reklamlar
-
Cok gecmis olsun... umarim bulunur.
-
Geçmiş olsun bir an evvel motorunuza kavuşmanız dileğiyle..
-
Büyük geçmiş olsun. Umarım tez zamanda bulunur.
-
Calan serefsiz insallah taklaya gelir yatalak kalir bir omur boyu su bile bogazindan gecmez ins... buyuk gecmis olsun
-
Geçmiş olsun , İnşaallah motorunuza kavusursunuz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
geçmiş olsun kardeşim inşallah en yakın zamanda blursun
-
gecmış olsun,
sana tvsıym KARAYOLLRI ve PAŞA MAHALLESİ etrarını dolaşmandır,,,
benımde calındı ve o cevrede buldum...,,
facebook ta paylaştım...
-
slm cok decmiş olsun inşallah enkısazamanda bulunur benimde bir yıl önce cbf 150 kapımın önünden götürdüler şerefsizler istanbulun hertarafını sarmışlar
-
Bizim cbf 150 de calinmisti evlat acisi gibi koydu 2 yil gecti hala arada bir otopark sorgulamasi yapiyorum
Insallah bulursunuz motorunuzu
Devlet bu ise bir dur demezse yeni bir yasa cikarmazsa polisler isi gevsek tutarsa(kimlerin bu iste olduklarini bildikleri halde torpiliniz yoksa calinan esya bulunamiyor) bu motor calinmasi olayinin onune gecilemeyecek
Aslinda bir harekatmi baslatsak artik yonetimin bir seyler yapmasi sart oldu
-
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede motorunuza kavuşursunuz
-
Geçmiş olsun hocam. Güvenlik için motorunuzda bir önlem var mıydı? Bizim gibi yeni motor alacak arkadaşlara ne tavsiye edersiniz?
-
Bende de 2015 model cbf 150 var ve bu ulkede ozellikle istanbulda motorcu olmak gercekten cok zor..
Eger kapali garaj olmasaydi motosiklet isine girermiydim bilmiyorum.cunki disarida birakmak gercekten buyuk risk.ister buyuk cc ister kucuk cc her turlu motoru goturuyorlar..
Umarim bir an once bulursun..
-
Elini keseceksin bir daha çalamaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)