İçerdedir belki, şaka bir yana TCK; inanç gibi bir sistem değil, "bilmiyordum, affedilirim" bahanesi kabul olmuyor.
İçerdedir belki, şaka bir yana TCK; inanç gibi bir sistem değil, "bilmiyordum, affedilirim" bahanesi kabul olmuyor.
Hiç bir şey olmaz. Bi kere yaşın küçük. Kandırdılar beni bu işlerden hiç anlamam gibi tavırlarla yırtarsın. Salağa yatman yeterli yaşın tutmadığı için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
Derken arkadaş içerde sanırım 😀😀
Atalarımızın güzel bi cümlesi var zamanında yediğin hurmalar şimdi götünü tırmalar
umarım hak ettigin cezayı bulursun. milletin 3-5 kurusla didinip calıstıgı daha taksidi bitmeden calınan motorları bazı ***ler alıp 3 kurusa satarsa böyle millete sende bunu bile bile alıyorsan beter ol baska birşey demiyorum
Ne diyeyim insallah calan yakalanir sanada kol gibi bir ceza verirlerde aklin basina gelir. Aklim almiyor aklim. Onceden ruhsatliydi bu motor ama ben şasi yi kazidim diyeni hemen polise ihbar etmen gerekirken sen ne yapmissin ya. Harbiden bulunamayacaginimi saniyodun ? Bilerek ve isteyerek calinti motor aldin bide yardim istiyosun o motor calinti olmasa be adam su sitede herkez motoruyla yatiyo kendisinden fazla motoruna bakiyo kenari cizilmesin diye can atiyo adamin kendi mali olsa sasiyi kazirmi lan.
Degisik ya valla inkar et soyle ifade ver felan diyen tiplere de aklim ermiyo adam bildiginiz hirsiz arkadaslar benim vicdanimda calinti motor alanda bizzat hirsizdir.
Çocuk konuyu açıp ortadan kaybolmuş zaten beyler boşuna yazıyorsunuz buraya ha içinizi rahatlatıyosa bilemem
Abi herkes beter ol falan demiş. Ben de 17 yaşındayım internetten motor bakarken evraklı olsun falan diyorum ama şasi numarası olmayan motoru bana da satsalar alırdım bunu görmeden önce. Nerde yazar ne işe yarar hiç bilmiyorumdum. Belki adam şasi numarası ne bilmiyordu.
Ne ceza verirlerse hepsini hak etmişsin hırsızlar sizin gibilere satarım diye düşünerek satıp okutuyolar sizlere zaten yada parçalayıp satıyolar
umarım cezan ağır olur
Şese nosu silinen motor çalıntı motordur.Bunu bilerek almışsınız.
Edit:Çocuk ne zamandır yazmamış tutukladılar galiba
suriyeliyimde lan bişey olmaz
Kardeşim çocukta paniklemiş demekki bilmiyor bu kanunları yaşına verin, hep kötülemişsiniz..
Ama bildiği halde çalıntı motoru aldıysa ne gerekiyorsa yapılsın )
Forum arkeolog doldu arkadaş; oğlum forumu kazacağınıza toprağı kazın da, belki yeraltı zenginliği filan buluruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)