biz yemedik ama aynı şekilde anlat belki savcı ve hakim yer. Utanmaza bak bir de burda akıl danışıyor. Inşallah hak ettiğini bulursun.
biz yemedik ama aynı şekilde anlat belki savcı ve hakim yer. Utanmaza bak bir de burda akıl danışıyor. Inşallah hak ettiğini bulursun.
Marasta motor almaya kalktim. İnanin bizim üyeler hariç ruhsatlı motor bulamadım... Orada al- ver usulü...
Plaka ruhsat yok ama efendim ben calinti oldugunu bilmiyodum...
Kardesim 6 yasindaki cocuk bile bunun calinti oldugunu anlar.NEyse sende yandin sana onu iteleyende yandi
Hapse girince gardiyanlarla tek teker yaparsiniz
Kardeş motor belki eskiden kalmıştır ruhsat yoktur eywallahda, adam şasi nosunuda sildim dediyse ben hirsizim demiş işte sende bile bile almışsın.
Belkide sen çalıp sildin burada başkasından aldım diyorsun bilemeyiz.
Her türlü suclusun.
Bu arkadaşa hiç birşekilde yardımcı olmamalıyız. Çalıntı bir motoru al sat sonra ah başım vah başım de. Çalıntı motor alan insan benim gözümde hırsızdır bugün çalıntı alıp satan ceza almazsa yarın o kişi motorda çalar. Bu arkadaşa yardımcı olup yarın bigün motorunuz çalınırsa daha iyi anlarsınız işin ciddiyetini. Biz akılsız insanlar mıyız evraklı ruhsatlı motorlar alıp biniyoruz.
Dostum sana tavsiyem sakın ola ifade verirken YALAN SÖYLEME. anlık panikle birşeyler uydurabilirsin ama bunu yapma olay neyse onu anlat. 7 ay 8 ay filan denmiş ama hiçbirşey olacağını sanmıyorum. mesajlar var filan diyorsun onlarıda yanında götür. iş mahkemeye düşer ve ceza alma gibi bir durumun olursa ceza adli para cezasına çevrilir ve daha önceden sabıkan yoksa ceza ertelenir.
Beter ol en agir cezayi almani umuyorum
Mesajları okuyanlarda avrupa standartlarında yaşadığımızı sanacak. Sen git adam gibi ifadeni ver çık savcının karşısına bi bok olmaz.
Çocuk olduğun için " beter ol" diyemiyorum. Henüz reşit değilsin. Ama başın belada. Motorun numarası kazınmış, ruhsat plaka yok ,normal fiyatının muhtemelen çok altında ve sen " çalıntı olduğunu bilmiyordum" diye bundan sıyrılamazsın. Hakkında dava açılacaktır. Çocuk olduğun için ufak bir ceza alacaksın o da yaşın küçük olduğundan sicilinde gözükmeyecek. Avukatla beraber ifade vermeye git sakın yalan söyleme, avukatını dinle.
Sonuçta evrakları olmadığını bilerek aldım diyor. Şase numarasının silinmesi zaten suç değil mi? Bunuda biliyordum diyorsun. O zaman açıkça bilerek ve isteyerek yapmış olmuyor musun?
kesinlikle yalan söyleme durumu anlat. en ufak yalan yakalanırsa sıkıntıya girersin
Duyurular bölüme hırsızlık hikayesi..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Burada "inkar et" "bilmiyordum de" diye akıl veren arkadaşlar da suça iştirak etmiş kişiye yardım etmiyor mu?
umarım 2 motor parası avukat parası verirsin güzel kardeşim. biz niye notere gidiyoz niye sigorta yapiyoz. çok gerizekalıyız biz ya.
Merhaba, herhalde ortada bir saka var... Cunku illegal bir is yaptiysaniz sonuclarinin da farkinda olmaniz lazim, sonuclarda ortada sizin gibiler bu tur urunlere ragbet etmezse cikma parca vs almazsa motor hirsizligi azalir bitmez ama artmaz da. Sonra da saga sola dert yanarsiniz... umarim bu olaydan ders cikarmayi ogrenirsiniz.
Adam 20 Şubat'tan beri girmemiş siteye, ya trol ya da başka birşey. Hala cevap yazıyorsunuz.
Çocuk bidaha foruma girememiş tutuklandı heralde :D :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)